Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eligijus Masiulis: Ką mato Vyriausybė, į savo fermą žiūrėdama?

Kuo toliau, tuo labiau aiškėja, kad valdančioji koalicija ir Vyriausybės vadovas Algirdas Butkevičius savo ministrų kabinetą regi kaip vieną didelę fermą. Susitepei – nieko baisaus, nusiplausi.
Eligijus Masiulis
Eligijus Masiulis / BFL nuotr.

Nenusiplausi – privalomai atleisim visus nuo nešvarių darbų ir savaime tapsime švarūs. Tai bent sprendimas! Valdančiųjų politinės Tarybos opiumas liaudžiai...

Logika paprasta – nesvarbu, kaip yra iš tikrųjų, sudeginkim ir pamirškim tą juodąjį viceministrų sąrašą ir pažiūrėkim į Lietuvos rinkėjus kiaulės akimis.

Gi kiaulės akis įsistačius – nėra šiame pasaulyje šventųjų. Jei yra įtarimų, bet nėra įrodymų – vadinasi, nieko neįvyko. Jei fermos valdytojai ir prižiūrėtojai dar nesėdi teisiamųjų suole – taip pat tarsi nieko neįvyko.

Vyriausybė nėra ferma ir jai turėtų būti taikomi aukštesni standartai. Yra dar toks dalykas kaip nepriekaištinga politikų reputacija.

Priešingai nei valdantieji, esu įsitikinęs, kad Vyriausybė nėra ferma ir jai turėtų būti taikomi aukštesni standartai. Yra dar toks dalykas kaip nepriekaištinga politikų reputacija.

Yra premjero ir atskirų ministrų politinė bei moralinė atsakomybė. Net ne dėl skaidraus, o padoraus ir sąžiningo Vyriausybės darbo, pirmiausia – padorių ir sąžiningų ministrų kabineto narių.

Net jei šiandien ir gera gyventi tokiai Vyriausybei, kiaulės akimis į savo darbą žiūrinčiai, visų buvusių ir esamų darbų įvertinimas – jau ne už kalnų.

Tik noriu priminti, kad tyliai iš viceministrų pareigų, nelaukdami žadėtojo masinio atleidimo, jau pasitraukė Teisingumo ministerijoje dirbęs S.Stripeika ir žemės ūkio viceministro pareigas ėjęs R.Šatkauskas.

Atleisti „už gerus darbus“? Spręskite patys.

Eligijus Masiulis yra opozicinės Seimo Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius