-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytautas Landsbergis: Pranckiečio išsilaisvinimas

Žmogus jau seniai buvo pasakęs, dar Seimo nario Basčio istorijoje, kad nemiela pirmininkauti tokiam parlamentui. Tada jį aprėkė, pagrasino išmesti – lengvai rasim kitą pirmininką!
Vytautas Landsbergis
Vytautas Landsbergis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Dabar šis šventas tikslas, atrodė, galės jau būti pasiektas lipdant naują parlamentinę ištikimųjų bei paviliotųjų daugumą… Ir fiasko!

Viktoras Pranckietis jau laisvinosi, o dabar laisvas ir nuo diktatūros, ir nuo nykaus negailestingo ujimo. Smaginosi bemaž visi medijų ir įkvėpimo laisvūnai. Reikėjo ištverti. Blogasis (gal ne blogiausias) atvejis siūlė laisvę nuo diktatūros ir patyčių pabaigą. Įvyko kitaip. Laimėjo padorumas. Pranckietis liko nelaisvas nuo pareigos, o Seimas?

Gal išvien jie įstengtų versti naują vagą, naują puslapį? Jeigu ne – tepersirenka.

Ne „Pranckietis“ yra problema, o valdymo stilius. Susirinkit, vyručiai ir damos, ir apsispręskit, ar pajėgūs dirbti kitaip.

Šįkart laisvųjų seimūnų buvo 78. Nepavaldžių brigadininkui. O rytoj – gausės ar mažės? Jei tęsis, kaip žadėta, kaltųjų ir “išdavikų” paieška, tai parlamentinė valstietija murdysis toliau, ir naujas vėjelis nepūstels. Būtų gaila.

Nauja būtų susivokimas, kad valstybė yra visų, reikia ne draskytis joje, o statyti susitariant. Brigadininkų galvosenos politikams tai neįprasta, bet kito kelio nėra. Jau treji metai prarasti.

Ne „Pranckietis“ yra problema, o valdymo stilius. Susirinkit, vyručiai ir damos, ir apsispręskit, ar pajėgūs dirbti kitaip. Ateina baisusis išmėginimas per Astravą, kraupesnis negu kėdė, padangos ir biudžetas krūvon sudėjus.

Štai kur būtina vienybė ir atstovų susirinkimas. Bendrija, komuna be diktato. Protas dėl Lietuvos.

Melavot, neva yra vienas, kuris „laikosi kėdės“. O ko jūs laikotės?

Išsilaisvinkit.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius