Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

13 metų slapstęsis bėglys Gangas – Klaipėdos teisme: įvykius narplioti padeda liudytojai

Klaipėdos apygardos teisme toliau nagrinėjama sausį atversta nužudymo byla. Kaltinamųjų suole – 37-erių Marius Civinskas, pravarde Gangas, įtariamas Palangoje dar 2006 metais šūviu į nugarą nužudęs žmogų, tuomet 28-erių Raimundą Šimkų. Nusikaltimas įvykdytas dviem vyrų kompanijoms aiškinantis santykius. Po įvykio į užsienį sprukęs ir svetimais pasais gyvenęs M.Civinskas slapstėsi 13 metų, gyveno Didžiojoje Britanijoje ir Airijoje, kol galiausiai pastarojoje ir buvo sulaikytas 2019 metų gegužę. Trečiadienį byloje liudijo R.Šimkaus draugė bei dar vienas palangiškis.
Marius Civinskas
Į Klaipėdos apygardos teismą atvestas Marius Civinskas bandė slėpti savo veidą. / J. Andriejauskaitės / 15min nuotr.

Į teismą atvesdintas M.Civinskas savo veidą slėpė. Vyras buvo patekęs į ieškomiausių Europos nusikaltėlių sąrašą, o šis kriminalistų darbas, kaip teigiama, taps pavyzdiniu ateities kartoms.

Per 13 metų, kuomet slapstėsi, vyras gerokai pasikeitęs. Policijos platintose nuotraukose matyti jaunuolis, anuomet sprukęs iš Lietuvos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius