-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 10 31 /14:08

19-metės nužudymu Šilutės rajone įtariamas vyresnis brolis: teisme jis suimtas

Teismas leido suimti 19-metės nužudymu įtariamą brolį.
Policijos ir visuomenės šventė
Asociatyvi iliustracija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Teismas patenkino prokuratūros prašymą ir sekmadienį trims mėnesiams leido suimti 19-metės nužudymu Šilutės rajone įtariamą jaunuolį.

Įtarimai asmeniui pateikti dėl giminaičio ar šeimos nario nužudymo, BNS pirmadienį informavo Klaipėdos apygardos prokuratūros atstovė Viktorija Raštutytė.

Prokuratūra BNS patvirtino, kad įtariamasis – nužudytosios 26 metų brolis.

Nužudyta mergina aptikta šeštadienio naktį Šilutės rajono Pagrynių miške.

Kaip pranešė Tauragės apskrities policija, trečiadienį iš socialinių paslaugų centro Šilutėje išėjo 19-metė mergina ir negrįžo.

„Apie jos dingimą socialinių paslaugų centro darbuotoja mus informavo spalio 28 dieną (penktadienį – BNS).Vykdant jos paiešką, spalio 29 dieną (šeštadienį –BNS), 3 valandą 30 minučių, jos kūnas rastas Pagrynių miške“, – BNS sakė Tauragės apskrities policijos atstovė Lina Banienė.

Teigiama, kad merginos kūnas rastas su sužalojimais, slėpdamas pagrindinį nusikaltimo įkaltį, kūną žudikas buvo užkasęs.

Pamarys.eu žiniomis, pastaruoju metu mergina glausdavosi Šilutės socialinių paslaugų namų nakvynės namuose. Šiuose namuose mergina atsidūrė jai sukakus 18 metų, kai ji neteko prieglobsčio vaikų namuose, kur ir užaugo. Vėliau pusmetį glaudėsi kito rajono socialinių paslaugų įstaigoje.

Nužudymu įtariamas jos brolis taip pat yra buvęs minėtų nakvynės namų gyventojas. Pastaruoju metu jis iš gaunamos socialinės pašalpos nuomojęsis atskirą butą. Su broliu mergina palaikiusi nuolatinius ryšius. Teigiama, kad jis yra ne kartą teistas.

Dėl nužudymo atliekamas ikiteisminis tyrimas. Už savo šeimos nario tyčinį gyvybės atėmimą Baudžiamasis kodeksas numato laisvės atėmimą iki 20 metų arba net iki gyvos galvos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius