Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaitytojo informacija: per avariją Mažeikiuose nukentėjo trys paaugliai (nuotraukos)

Skaitytoja Greta redakciją informavo, kad šeštadienio naktį per avariją Mažeikiuose nukentėjo trys paaugliai, nusprendę automobiliu pasivažinėti naktinio miesto gatvėmis.
Iš avarijos vietos išgabenamas sudaužytas automobilis
Iš avarijos vietos išgabenamas sudaužytas automobilis / 15min.lt skaitytojos Gretos nuotr.

Kaip rašo skaitytoja, avarija įvyko Laisvės g.

„Visa šeima gulime ir žiūrime televizorių. Ir tik staiga girdime stabdžiai ir BŪŪŪŪŪŪŪŪM lauke. Greitai išbėgo mano vaikinas ir jo brolis į lauką – žiūrėti ar yra gyvų. Aš kviečiau policiją ir greitąją. Išeinam į lauką ir žiūrime – vienas vaikas guli be sąmonės (jo vardas Tomas), kitas rūpinasi Tomu ar gyvas, o trečias žiūri ar mašinai viskas gerai", – redakcijai rašo skaitytoja.

Į gatvę išbėgę žmonės atjungė automobilio akumuliatorių, kadangi mašina rūko.

„Tomui duočiau ne daugiau, kaip 12–13m. Kitiems apie 15–16m. Mano vaikinas ir jo brolis kalbino Tomą, žiūrėjo ar gyvas. Gal po 5 minučių atvažiuoja trys policijos mašinos ir greitoji. Visi trys tik išvysta policininkų mašiną – bando bėgti. Net ir tas vaikas (Tomas) staiga atsistoja ir bando tepti slides. Deja, dviems nepavyksta, nes juos laiko mano vaikinas, o trečiasis, kaip spėju, kuris vairavo mašiną ir kuris labiausiai rūpinosi, ar jai viskas gerai – pabėgo", – toliau informuoja skaitytoja.

Vieni policininkai pradėjo ieškoti bėglio, kiti Tomą ir jo draugą įkėlė į greitosios pagalbos automobilį.

Pasak skaitytojos, Tomo draugas dar bandė policininkus išplūsti, tačiau greitai buvo nuramintas.

Automobilis po avarijos buvo smarkiai sumaitotas – sudaužyta galinė dalis, išdužę langai. Skaitytoja Greta spėja, kad sunkiausiai nukentėjęs paauglys Tomas, automobiliui įsirėžus į medį, buvo išsviestas pro langą.

Medis, į kurį atsitrenkė automobilis, irgi smarkiai nukentėjo – atsilupo visa jo žievė.

„Iš mašinos pabiro įvairūs daiktai: raudonas kibiras su neaiškia koše, meškerė, batai, varžtai ir visokie kitokie daikteliai. Greičiausiai, tai buvo kažkurio vaiko tėvo mašina. Gal po 10 min. policininkai pagavo ir tą, kuris buvo pabėgęs. Buvo basas ir permirkęs, nuo jo varvėjo vanduo. Tikriausiai bandė pasislėpti griovyje (jis buvo vos keli metrai nuo avarijos vietos), kuriame buvo vandens, arba netyčia bėgdamas įkrito. Bėglys pamatęs daugiau policininkų, su visais pasisveikino, sakė labas vakaras. Į policininkų klausimą, kas čia įvyko, atsakė, kad jaunimas nusprendė pakvailioti", – rašo Greta.

Nukentėjusius jaunuolius išsivežė greitosios pagalbos medikai. Tuo metu pareigūnai į avarijos vietą atvežė vyriškį, kuris, greičiausiai, buvo automobilio savininkas. Jis surinko iš automobilio iškritusius daiktus.

Automobilis po avarijos ištemptas į saugojimo aikštelę.

Jei norite peržiūrėti skaitytojos Gretos atsiųstas nuotraukas iš avarijos vietos, spauskite čia.

Redakcija dėkoja skaitytojai Gretai už išsamią informaciją ir nuotraukas iš įvykio vietos!

Tapote neįprasto įvykio liudininkais? Pastebėjote ką nors įdomaus? Pasidalykite savo įspūdžiais, nuotraukomis ar vaizdo medžiaga su kitais 15min.lt skaitytojais, viską siųsdami adresu 15min@15min.lt.

Beje, redakcija laukia ne tik Vilniaus, Kauno ar Klaipėdos gyventojų informacijos. Gyvenate mažame miestelyje? Lankotės užsienyje? Pastebėjote ką nors įdomaus? Savo pastebėjimus irgi siųskite mums ir apie įvykį sužinos visa Lietuva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius