-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dienraščio versija: Drąsiui Kedžiui galėjo padėti skustagalviai

Iškart po dvigubos žmogžudystės pirmadienį tyrimą atliekantys pareigūnai pareiškė turintys duomenų, kad Drąsius Kedys veikia ne vienas.
Drąsius Kedys
Drąsius Kedys / M.Patašiaus/ „Lietuvos rytas“ nuotr.

Dienraštis „Kauno diena“ iškėlė naują versiją. Įtariama, kad tai skustagalviai nacionalistai. 

Redakcija teigia turinti duomenų, kad D.Kedžiui į pagalbą atskubėjo nacionalistai skustagalviai, dar vadinami skinais. Vieną jų, filmuodamas savo penkiametės dukters pasakojimus apie tai, ką jai darė ir kur vežė asmenys, kuriuos jis apkaltino pedofilija, atsitiktinai užfiksavo pats D.Kedys.

Paties vyro įkurtame interneto tinklalapyje pedofilai.com skelbiamoje vaizdo medžiagoje, ketvirtoje pasakojimų dalyje, kuri buvo filmuota prie M.Gimbutienės gatvėje esančio motelio „Baltosios burės“ ir jame, atsitiktinai į kadrą patenka skustagalvis vaikinas.

Išniręs 50-ą įrašo sekundę, kai mergaitės tėvas dukters klausinėja, ar tai yra šitas viešbutis, į kurį ji būdavo atvežama. Vaikinas kadre išbūna apie 10 sekundžių, kai pamato, kad kamera nukreipta į jo pusę, staiga pasitraukia.

Dienraščio žurnalistė Asta Kuznecovaitė teigia, kad tą patį skustagalvį buvo galima išvysti ir šių metų kovo 11-ąją skandalingai nuskambėjusiose skustagalvių eitynėse, surengtose Vilniaus Gedimino prospekte.

Kyla klausimas, ką skustagalvis, redakcijos duomenimis, gyvenantis Vilniuje, veikia Kauno pakraštyje, šalia Pažaislio vienuolyno esančiame motelyje? Ir būtent tuo metu, kai čia savo dukrą atvežė D.Kedys?

Tačiau prokurorai šios versijos nekomentavo.

„Jokių versijų. Apie jokias versijas viešai nediskutuojame, atsiprašau, žmonių būrys pas mane kabinete“, – „Kauno dienos“ paklaustas, ar tarp galimų D.Kedžio pagalbininkų gali būti ir radikaliomis pažiūromis pagarsėjusių skustagalvių, atsakė Kauno apygardos prokuratūros vyriausiasis prokuroras Kęstutis Betingis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius