Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per avariją pakaunėje vienas žmogus sudegė automobilyje, dar dėl kelių gyvybės kovoja medikai (nuotraukos, papildyta 11.33 val.)

Kelyje Kaunas–Karmėlava, už Ramučių gyvenvietės, ankstų penktadienio rytą įvyko kraupi avarija, kurios metu lengvojo automobilio vairuotojas sudegė, o dėl kitų nelaimės dalyvių gyvybių kovoja medikai.
Avarija Ramučiuose
Avarija Karmėlavoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Penktadienį apie 6.25 val. ryto bendruoju pagalbos telefonu paskambinę žmonės pranešė, jog kelyje Kaunas–Karmėlava įvyko didžiulė avarija. Į įvykio vietą buvo išsiųstos gausios policijos, medikų ir ugniagesių gelbėtojų pajėgos.

Lengvasis automobilis VW Passat, susidūręs su „Švyturio“ alų vežančiu vilkiku, užsidegė. Lengvojo automobilio vairuotojas nesugebėjo ištrūkti iš liepsnojančios mašinos ir sudegė.Tik praėjus maždaug 5 val. po avarijos, apie 11.30 val., gelbėtojams pavyko išlaisvinti sužalotą žmogų iš vilkiko kabinos.

Po smūgio sunkiasvoris vilkikas nulėkė nuo kelio ir priekiu rėžėsi į šalikelėje esančio požeminio bunkerio stogą. Sunkvežimio keleivio vietoje sėdinčią moterį, patyrusią sunkių sužalojimų, medikai išvežė į Kauno medicinos universiteto klinikas. Tuo tarpu vairuotojas dar dabar yra įkalintas sumaitotoje kabinoje. Ugniagesiai gelbėtojai bando išlaisvinti taip pat gana rimtų sužalojimų patyrusį vyriškį.

Greta vilkiko laukiančių medikų teigimu, šiuo metu jis yra sąmoningas. Kai tik ugniagesiai vyriškį išlaisvins, jis bus skubiai nuvežtas į ligoninę.

Po avarijos intensyvus kelio Kaunas–Karmėlava transporto eismas sutriko. Įvykio vietoje stovintys policijos pareigūnai eismą reguliuoja ir iš lėto pro nelaimės vietą praleidžia automobilius.

Papildyta 9.26 val.: Įtariama, kad lengvąjį automobilį VW Passat liepsnos pasiglemžė sprogus mašinoje sumontuotai dujų įrangai. Vietos gyventojai tvirtina, kad apie 6.25 val. juos pažadino stiprus sprogimas. Kai žmonės išbėgo ant kelio, automobilis jau liepsnojo, vilkikas gulėjo griovyje.

Kaip iš įvykio vietos praneša 15min.lt žurnalistai, nemaža dalis vilkiko vežto krovinio išsibarstė po avarijos vietą, ore tvyro alaus kvapas.

Į avarijos vietą atvažiavo didžiulis kranas, juo bus bandoma suknežintą sunkvežimį ištraukti iš griovio.

Papildyta 9.52 val.: Ugniagesiai gelbėtojai vis dar bando išvaduoti vilkiko kabinoje užspaustą žmogų. Jis kenčia didžiulį skausmą, pirminiais duomenimis, vyrui lūžo daugybė kaulų.

Vilkikas, nuskriejęs nuo kelio, rėžėsi į žemių pylimą, po kuriuo įrengtas rūsys. Per avariją buvo užspaustos vyro kojos, pirminiais duomenimis, viena koja palindusi po vilkiku ir susmigusi į žemę.

Kol gelbėtojai vyrą bando išvaduoti, prie jo visą laiką budi greitosios pagalbos medikai.

Papildyta 11.33 val.: Tik praėjus maždaug 5 val. po avarijos, apie 11.30 val., gelbėtojams pavyko išlaisvinti sužalotą žmogų iš vilkiko kabinos. Jis skubiai išvežtas į ligoninę.

Pasak liudininkų, sunkvežimis su alumi važiavo nuo Jonavos, kartu su vairuotoju vyko ir jo žmona. Ji į ligoninę nugabenta iš karto po avarijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius