Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniuje policijos sulaikytų automobilių aikštelėje sudeginti keli vilkikai ir autobusas (nuotraukos, video, atnaujinta 9.59 val.)

Vilniaus pakraštyje suįžūlėję nusikaltėliai sekmadienį paryčiais policijos sulaikytų automobilių aikštelėje sudegino kelis vilkikus, autobusą, apdegė ir kelios lengvosios mašinos. Nusikaltėliams pavyko pasprukti.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pranešimą apie gaisrą policijos sulaikytų automobilių aikštelėje Minsko pl. Bendrasis pagalbos centras telefonu 112 gavo apie 5.15 val. Buvo pranešta, kad dega vilkikas.

Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, atvira liepsna degė keli vilkikai, autobusas, ugnis rijo greta stovinčius lengvuosius automobilius.

Iš viso gesinti šio gaisro ugniagesiai nusiuntė tris autocisternas, vandens atvežimo automobilį, į gaisravietę nuskubėjo ir du štabo automobiliai - iš viso šešios ugniagesių mašinos.

Gelbėtojų darbą sunkino tai, kad aikštelėje sulaikyti automobiliai stovi vienas greta kito, juos skiria tik 30-50 centimetrų tarpai. Tad įsišėlusi ugnis šokinėjo nuo vieno automobilio ant kito.

Apie 6.27 val. ugniagesiams liepsnos plitimą pavyko sustabdyti, tačiau praėjo dar daugiau kaip valanda, kol gaisras buvo visiškai užgesintas.

Per gaisrą visiškai sudegė trys vilkikai su priekabomis, autobusas, trys lengvieji automobiliai. Dar kelios greta stovėjusios mašinos apdegė, nukentėjo ir už aikštelės tvoros stovintis nedidelis kioskelis, kuriame buvo įsikūrę draudimo agentai. Nuo karščio apsilydė kioskelio apdaila.

VIDEO: Gaisras policijos sulaikytų automobilių aikštelėje

Beveik neabejojama, kad vilkikai buvo padegti. Aikštelės sargas pareigūnams sakė, kad kažkas vilkikus apmėtė buteliais su padegamuoju skysčiu. Prieš kurį laiką vieną vilkiką, kuris buvo ruošiamas pardavimui iš varžytinių, šioje aikštelėje kažkas jau bandė padegti. Tačiau tąkart bandymas buvo nesėkmingas.

Ar sekmadienio rytą kilęs gaisras ir nepavykęs bandymas padegti vilkiką susiję, kol kas nežinoma.

Vilniaus policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą. Nusikaltėliai spėjo pasprukti ir kol kas nesulaikyti. Žmonės per incidentą nenukentėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas