-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Ūsas: „Aš tikrai nesu iškrypęs žmogus“

LNK laidos „Abipus sienos“ kūrėjams pavyko pakalbėti su kruopščiai saugomu Andriumi Ūsu, kuriam Drąsius Kedys metė kaltinimus tvirkinus jo dukrą.
Andrius Ūsas ir Laima Stankūnaitė
Andrius Ūsas įsitikinęs, kad keršto jis sulaukė už tai, kad padėjo buvusiai Drąsiaus Kedžio sugyventinei Laimai Stankūnaitei. / LNK nuotr.

A.Ūsas, telefonu duodamas interviu „Abipus sienos“ žurnalistams, teigė galįs tiesiai pasakyti: D.Kedžiui dukra iš tiesų niekada nerūpėjo. Anot verslininko, buvusio Viktoro Muntiano padėjėjo, per dvejus metus, kiek jam žinoma, D.Kedys niekada pats nebuvo atvažiavęs pasiimti, aplankyti dukrelės.

Anot A.Ūso, problemų kilo dėl to, kad jis ryžosi padėti buvusiai D.Kedžio sugyventinei kovoti dėl teisių auginti vaiką. „Jis man tiesiai sakė – man už tai niekada neatleis“, – telefonu kalbėjo pareigūnų kruopščiai saugomas A.Ūsas. Jis sakė, kad tiek iš A.Kedžio, tiek iš jo svainio advokato ne kartą girdėjo, kad už „garbingai šeimai pereitą kelią“ sulauksiąs bausmės. D.Kedžio šeimą jis apibūdino kaip angažuotus, ambicingus žmones ir teigė esąs įsitikinęs, jog būtent D.Kedžio artimieji teisininkai ruošė visus skundus. Anot A.Ūso, D.Kedys net kelių sakinių nesugebėdavo rišliai suregzti, tad apie dokumentų rengimą negalėjo būti ir kalbos.

Dabar A.Ūso artimieji, jo kaimynai įsitikinę, kad vyras pirmąja D.Kedžio auka netapo tik per atsitiktinumą. „Abipus sienos“ nenorėję būti įvardyti A.Ūso kaimynai sakė pastebėję, kad jo namas kurį laiką buvo stebimas. Tačiau tą lemtingąjį pirmadienio rytą A.Ūsas išvyko iš namų anksčiau nei įprastai, mat kaimynui Jonui buvo pažadėjęs nuvykti į ligoninę padėti šio giminaičiui.

Pats A.Ūsas sako jautęs grėsmę ir iki šių įvykių Kaune. Vyras tikino, kad D.Kedys ne kartą jį buvo apstumdęs, netgi prokuratūroje, tačiau niekam tai nerūpėjo.

Daugeliui iki šiol kyla klausimas, ar A.Ūsą ir buvusią D.Kedžio sugyventinę siejo kas nors daugiau nei draugiški jausmai. Net ir A.Ūso motina žurnalistams prisipažino to klaususi sūnaus. Tačiau šis teigė, jog nieko tarp jų nėra. Tą patį telefonu žurnalistams sakė A.Ūsas. „Šimtu procentų, milijonu porcentų galiu pasakyti, kad nebuvo jokių santykių, tik darbiniai“, – sakė A.Ūsas.

Jis darsyk pakartojo, kad į pedofilijos skandalą yra įtrauktas visiškai nepelnytai, niekuo nenusikaltęs. „Aš tikrai nesu iškrypęs žmogus“, – sakė A.Ūsas, o kaltinimus pedofilija vadino „absoliučiu  briedu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius