Agresijos protrūkiai antrą Kalėdų dieną visoje Lietuvoje

Policijos departamentas praneša apie smurto, plėšimo, kūno sužalojimų atvejus šalyje. Vieni nukentėjo namuose, kiti – viešose pasilinksminimų vietose. Įvykdyta ir viena žmogžudystė: Šiauliuose girtas tėvas nudūrė nepilnametį sūnų.
Peilis
Peilis / J.Kalinsko / laikraščio „15 minučių“ nuotr.

Šeštadienį vėlai vakare, apie 23 val. 35 min., Šiauliuose, Pramonės gatvėje, viename bute kilus konfliktui vyriškis peiliu į krūtinę mirtinai sužalojo 16-metį sūnų A.L.

Įtariamasis neblaivus tėvas V.L. (gim. 1960 m.) uždarytas į areštinę, žmogžudystė tiriama, sekmadienį pranešė Policijos departamentas.

Kitą įvykį Šiaulių rajone policija tiria kaip plėšimą.

Apie 21 val. Gruzdžių miestelyje, Kapų gatvėje, per išgertuves viename name du iš matymo pažįstami jaunuoliai sumušė M.L. (gim. 1989 m.) ir pagrobė sidabrinę grandinėlę. Nukentėjusysis dėl galvos smegenų sukrėtimo ir nosies sumušimo paguldytas į ligoninę. Materialinis nuostolis – 150 litų. Pareigūnai aiškinasi incidento aplinkybes.

Šeštadienį apie 13 val. 45 min. Radviliškio rajono Miežaičių kaime, per namuose kilusį konfliktą moteris peiliu sužalojo V.V. (gim. 1971 m.). Vyriškis dėl durtinės žaizdos krūtinėje paguldytas į ligoninę. Įtariamoji žmona I.V. (gim. 1975 m.) uždaryta į areštinę.

Tą pačią dieną į Vilniaus ligoninę kreipėsi ir dėl galvos smegenų sukrėtimo gydyti buvo paguldytas K.R. (gim. 1992 m.). Nepilnametis kpaaiškino, kad dar pirmąjį Kalėdų vakarą, apie 23 val., Vilniuje, Antakalnio gatvėje, jį sumušė nepažįstami asmenys.

Į Tauragės ligoninę pristatytas ir dėl galvos sumušimo paguldytas L.A. (gim. 1992 m.). Vaikinas paaiškino, kad taip pat pirmąjį Kalėdų vakarą, apie 22 val., Tauragėje, Moksleivių alėjoje, jį sumušė grupė jaunuolių.

Vakar apie 2 val. 25 min. Šiauliuose, Rūdės gatvėje, prie naktinių klubų, konflikto su septyniais asmenimis metu nenustatytu daiktu buvo sužalotas T.T. (gim. 1991 m.). Jaunuolis dėl durtinių žaizdų galvos, rankos ir sėdmenų srityse paguldytas į ligoninę.

Tą pačią naktį, apie 1 val. 55 min., beveik toje pačioje Šiaulių vietoje, prie klubo, per konfliktą trys asmenys sumušė ir nenustatytu daiktu sužalojo P.P. (gim. 1989 m.). Vaikinas dėl durtinių kojų žaizdų paguldytas į ligoninę.

Policija tiria ir vieną rimtą viešosios tvarkos pažeidimą. Gruodžio 26 d. apie 4 val. Palangoje, Sodų gatvėje, jaunuolis šūviais iš nenustatyto ginklo (įtariama, kad šaudė guminėmis kulkomis) sužalojo T.R. (gim. 1985 m.) ir T.R. (gim. 1980 m.).Šiedu dėl šautinių žaizdų veido bei krūtinės srityse gydomi ambulatoriškai.

Piktavaliai taip pat sumušė G.S. (gim. 1991 m.) bei K.K. (gim. 1982 m.). Nukentėjusiosios kirstines galvos žaizdas taip pat gydosi namuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius