Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Airsoft“ ginklu prieš draugus Semeliškėse pasipuikavęs jaunuolis atsidūrė komisariate

Elektrėnų policija spalio 15 d. vakarą sulaikė Semeliškėse prieš draugus „Airsoft“ pistoletu besipuikavusį jaunuolį.
Ginkluotas jaunuolis
Ginkluotas jaunuolis / Vilniaus aps. VPK nuotr.

Pareigūnai 20 val. 50 min. gavo pranešima, kad Semeliškėse, Trakų g., vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo tris jaunuolius, o vienas jų rankose turi ginklą.

Nebuvo aišku, vykdoma nusikalstama veika ar tai tiesiog noras pasipuikuoti prieš draugus. Ginkluoti pareigūnai netrukus sulaikė jaunuolį.

VIDEO: „Airsoft“ Ginklu prieš draugus Semeliškėse pasipuikavęs jaunuolis atsidūrė komisariate

Paaiškėjo, kad ginkluotas jaunuolis yra Semeliškių gyventojas, kuris, norėdamas pasipuikuoti prieš draugus, išsitraukė „Airsoft pistoletą, kurio konstrukcija ir techniniai duomenys atitinka analogišką „Airsoft“ kovinio ginklo charakteristiką.

Nors teisės aktai nedraudžia disponuoti tokiais ginklais, tačiau šioje situacijoje asmuo privalėjo suvokti, kad bet kokio ginklo demonstravimas viešojoje vietoje sukelia grėsmę gyventojams, o policijos pareigūnai į tokius atvejus reaguoja kaip galimą tikrą grėsmę. Vaikino nuotykiai baigėsi Elektrėnų policijos komisariate.

Policijos pareigūnai ragina aštrių pomėgių mėgėjus susimąstyti apie savo neatsakingus veiksmus ‒ juk tokio elgesio liudininkais gali tapti senyvo amžiaus žmonės bei vaikai, kuriems toks neatsakingas elgesys sukelia pagrįstą baimę, praneša Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius