Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į sunkvežimį atsitrenkusio ir užsidegusio BMW X5 avarijos aplinkybės: žuvusiajam buvo 30 metų, nuolaužos apgadino dar vieną BMW

Vilniaus pareigūnams toliau aiškinantis, dėl kokių priežasčių antradienio pavakarę sostinės pakraštyje kaktomuša susidūrė visureigis BMW ir krovininis automobilis MAN, trečiadienį policija paviešino tikslias faktines avarijos aplinkybes ir įvykio dalyvių anketinius duomenis.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Policijos departamentas informuoja, kad žuvęs per šią avariją vairuotojas buvo trisdešimtmetis, o eismo įvykyje dalyvavo ne dvi, o trys transporto priemonės.

Pareigūnai užfiksavę, kad kovo 4 d. 16 val. 40 min. Vilniuje, Eišiškių plente, automobilis BMW X5, vairuojamas I.K. (gimusio 1983 m.), išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu krovininiu automobiliu MAN, kurį vairavo R.D. (gimusiu 1990 m.). Po susidūrimo automobilis BMW X5 užsidegė.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Įvykio vietoje
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Įvykio vietoje

.Eismo įvykio metu žuvo prestižinio BMW visureigio vairuotojas.

Aplinkinių pastangos užgesinti liepsnas vežiojamais gesintuvais buvo bergždžios, ugnį numalšino tik profesionalūs į nelaimės vietą atskubėję gelbėtojai. Per gaisrą apdegė automobilio variklio skyrius. Beje, Gazas.lt prieš keletą savaičių kaip tik rašė apie šiurpių avarijų anatomiją: ugniagesių atstovas Vladas Rakštelis paaiškino, kodėl supleška susidūrę automobiliai.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Įvykio vietoje
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Įvykio vietoje

Taip pat susidūrimo Eišiškio plente metu nuo transporto priemonių atšokusios detalės bei nuolaužos apgadino šalia važiuojantį automobilį BMW 525, kurį vairavo A.U. (gimęs 1988 m.).

Dėl eismo įvykio, per kurį žuvo žmogus, yra pradėtas ikiteisminis tyrimas. Jei paaiškėtų, kad dėl avarijos yra kaltas, pirminiais duomenimis, neatsargiai autobusą lenkęs BMW X5 vairuotojas, mirusiojo atžvilgiu pareigūnai baudžiamąją bylą nutrauktų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius