-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aiškėja, kaip užsigavo į avariją patekę 8 kariai: jų „Mogus“ taranavo pareigūno „Audi“

Avarijoje ties Kazlų Rūda sužaloti kariai ir policininkas jau išleisti iš ligoninės. Į nelaimės vietą buvo atskubėję bent 3 ugniagesių gelbėtojų ekipažai, tačiau prispaustų žmonių transporto priemonėse nebuvo.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min koliažas

Avarijoje ties Kazlų Rūda sužaloti aštuoni kariai ir Kazlų Rūdos policininkas išleisti iš ligoninės, trečiadienį pranešė Policijos departamentas.

Kaip skelbta, antradienio pavakare, apie 16 val., Kazlų Rūdos savivaldybėje, kelio Ąžuolų Būda–Kazlų Rūda 2-ame kilometre, ties Mažosios Senažiškės kaimu, į ta pačia kryptimi važiuojantį bei sukantį į kairę automobilį „Audi A4“, vairuojamą ne tarnybos metu neuniformuoto blaivaus 33 metų Kazlų Rūdos policijos komisariato pareigūno, atsitrenkė kolona važiuojantys trys Lietuvos kariuomenės tarnybiniai automobiliai „Mercedes-Benz U500“.

Vienas šių automobilių, vairuojamas tarnybos metu uniformuoto blaivaus Lietuvos kariuomenės 27 metų kariškio, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Per eismo įvykį sužaloti vairuotojas bei kariškis (g. 1999 m.), kariškis (g. 2001 m.), kariškis (g. 1999 m.), kariškis (g. 2000 m.), kariškis (g. 2001 m.), kariškis (g. 2000 m.), kariškis (g. 1998 m.) ir kariškis (g. 2002 m.).

Jie patyrė įvairius sužalojimus. Suteikus medicinos pagalbą ligoninėje, nukentėjusieji išleisti gydytis ambulatoriškai.

Lietuvos policijos nuotr./Įvykio vietoje
Lietuvos policijos nuotr./Įvykio vietoje

Apibendrintas įrašas apie 2023-03-07 popietės (16.06 val.) įvykį trečiadienį viešinamas ir Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento suvestinėje.

Kazlų Rūdos sav., Kazlų Rūdos sen., Mažosios Senažiškės k., Kazlų gatvė – gautas pirminis pranešimas, kad susidūrė 2 sunkvežimiai ir lengvasis automobilis, 5 sužeisti žmonės.

Atvykus, buvo susidūrę du sunkvežimiai ir lengvasis automobilis „Audi A4“, viduje prispaustų žmonių nebuvo. Eismo įvykio metu sužeisti 9 žmonės, kurie dėl įvairių sužalojimų išvežti į gydymo įstaigą. Atjungtas sunkvežimio „Mogus“ akumuliatorius. Iš sunkvežimio išsiliejo dyzeliniai degalai (1 kv. metro plote).

Panaudojus 2 litrus dispergatoriaus mišinio, nupurkšta važiuojamoji kelio dalis ir sušluotos duženos.

Lietuvos policijos nuotr./Asmeninis policininko „Audi A4“ avarijos vietoje
Lietuvos policijos nuotr./Asmeninis policininko „Audi A4“ avarijos vietoje

Surinkta medžiaga įvykio aplinkybėms patikslinti, kol kas reziumuoja policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius