Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 05 /11:59

Aiškėja tragiškos avarijos Šakių rajone detalės: žuvo sutuoktiniai, dar 5 žmonės sužeisti

Vėlų penktadienio vakarą Šakių rajone, šalia Gerdžių kaimo kaktomuša susidūrė „Saab“ ir „VW Golf“ automobiliai. Žuvo VW automobilyje buvę sutuoktiniai, dar viena mergina sužalota. Taip pat sunkiai sužeisti 4 „Saab“ važiavę vienos šeimos nariai. Aiškėja, kad žuvusi VW vairuotoja galėjo slidžiame kelyje nesuvaldyti automobilio, todėl išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir kaktomuša rėžėsi į atvažiuojantį „Saab“.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Marijampolės apskr. VPK

Kaip pranešė Policijos departamentas, 22 val. 48 min. buvo pranešta apie kaktomuša susidūrusius du automobilius ir viduje likusius prispaustus žmones.

Į įvykio vietą atvykę gelbėtojai iš sumaitoto VW ištraukė 33 metų moterį ir 30-metį jos sutuoktinį, tačiau jų gyvybės jau buvo užgesusios. Medikams perduota automobilyje buvusi 15-os metų paauglė, ji išgabenta į Kauno klinikas.

Pirminiais duomenimis, prie automobilio vairo sėdėjo moteris. Ji tarnavo Krašto apsaugos savanorių pajėgose. Manoma, kad būtent ji nesuvaldė automobilio, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir rėžėsi į atvažiuojantį „Saab“.

„Krašto apsaugos ministerijos ir Lietuvos kariuomenės vadovybė reiškia gilią užuojautą eismo įvykio Šakių rajone metu žuvusiųjų artimiesiems, – tokį pranešimą šeštadienio rytą išplatino Lietuvos kariuomenė. – Karės artimieji apie nelaimę informuoti.“

Marijampolės apskr. VPK/Įvykio vietoje
Marijampolės apskr. VPK/Įvykio vietoje

„Saab“ automobilyje taip pat vyko šeima: 1971 metais gimusi moteris, 1970 m. gimęs vyras, dvidešimtmetis sūnus ir penkiolikametė dukra. Sunkių sužalojimų išvengė tik paauglė, ji gydoma Šakių ligoninėje, visi kiti nukentėjusieji paguldyti į Kauno klinikas.

Šakių rajono policija tiria tragedijos aplinkybės. Pagrindine avarijos priežastimi įvardinama slidi kelio danga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius