Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Akmenėje užsispyręs sunkvežimio vairuotojas tą patį rytą girtas įkliuvo dukart

Kone kasdien skaičiuojami neatsakingi vairuotojai, kurie sėda prie automobilio vairo būdami neblaivūs. Tačiau išskirtiniu galima įvardyti įvykį, kai neblaivus vairuotojas tą pačią dieną sėdo prie tos pačios transporto priemonės vairo net du kartus ir abu kartus pakliuvo policijos pareigūnams.
Naktinis policijos reidas
Asociatyvi iliustracija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Birželio 19 d., apie 8.50 val., Akmenėje registruotas techninis eismo įvykis, kuomet buvo gautas pranešimas apie tai, kad V. Kudirkos gatvėje, degalinėje, sunkvežimis „MAN“ su priekaba atsitrenkė į automobilį „Volkswagen Crafter“ ir apgadino priekinį dešinės pusės sparną ir žibintą.

Į įvykio vietą atvykus Akmenės rajono policijos pareigūnams, sunkvežimio vairuotojas (gimęs 1987 m., Mažeikių r.) paaiškino, kad važiavęs krovininiu automobiliu, netyčia kliudė degalinės teritorijoje stovėjusią transporto priemonę.

Situacijos išskirtinumas išryškėjo, kai pareigūnams paprašius pateikti vairuotojo pažymėjimą, mažeikiškis pasakė, kad vairuotojo pažymėjimo neturi, nes tos pačios dienos rytą, apie 6.00 val., jis vairavo tą patį sunkvežimį su priekaba būdamas neblaivus (tuo metu nustatytas 0,61 promilės girtumas).

Tuomet vairuotojui ir buvo paimtas vairuotojo pažymėjimas. Dėl apgadintos transporto priemonės pakartotinai nustatinėjant girtumą, alkotesterio rodmenys išliko vairuotojo nenaudai – nustatytas 0,47 promilės girtumas.

Sunkvežimio vairuotojas tą pačią dieną, po kelių valandų antrą kartą pakliuvęs policijos pareigūnams, antrą kartą patrauktas administracinėn atsakomybėn už tai, kad važiavo neblaivus.

Iš savo klaidos nepasimokęs pirmą kartą, už neatsakingą poelgį vairuotojui gresia ir dviguba bauda bei galimas transporto priemonės konfiskavimas, informuoja Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius