-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Akmenės, Širvintų ir Klaipėdos policininkus sulaikyti asmenys kaltina smurtu

Akmenės ir Širvintų rajonuose bei Klaipėdoje, asmenys, kurie buvo sulaikyti už įvairius nusižengimus, vėliau juos sulaikiusius policininkus apkaltino smurtu.
Policininko amunicija
Policininko amunicija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip praneša Policijos departamentas, šeštadienį apie 7.15 val. Akmenės r., kelio Šiauliai - Gruzdžiai - N.Akmenė 52 km, P.J. (gim. 1971 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad automobilį vairavo neturėdamas vairuotojo pažymėjimo (jis yra atimtas už ankstesnius KET pažeidimus), Akmenės r. policijos Patrulių būrio pareigūnams siūlė 500 litų kyšį.

Policininkai pinigais nesusigundė, o P.J. buvo apklaustas.

Tą pačią dieną apie 17.17 val. N.Akmenės ligoninę kreipėsi tas pats P.J., kuris tvirtino, jog apie 7.35 val. jį sumušė policijos pareigūnai.

P.J. dėl lūpos nubrozdinimo gydomas ambulatoriškai.

Penktadienį apie 2.30 val. Širvintose, Vilniaus g., šalia Vilniaus apskrities VPK Širvintų r. policijos komisariato, sulaikytas neblaivus R.K. (gim. 1973 m.), kuris išblaivinimui buvo atvesdintas į komisariatą.

Vyriškio organizme aptikta 2,50 prom. alkoholio.

Policija praneša, kad komisariato patalpoje R.K. agresyviai elgėsi, todėl buvo panaudotos surišimo priemonės ir antrankiai.

Tą pačią dieną apie 7.30 val. R.K. buvo paleistas. O šeštadienį apie 18 val. jis kreipėsi į Vilniaus ligoninę ir tvirtino, kad penktadienį Širvintų policijos komisariato patalpose jį sumušė policijos pareigūnai.

R.K. dėl galvos ir krūtinės sumušimų gydomas ambulatoriškai.

Šeštadienį apie 3 val. Klaipėdos apskrities VPK gautas pranešimas, kad Klaipėdoje, Naujojo Sodo g. viešbučio patalpoje, neblaivus asmuo bandė išdaužti ten esančios firmos lango stiklus.

Į Klaipėdos m. pirmą policijos komisariatą atvesdintas E.Č. (gim. 1973 m.) pasitikrinti blaivumą atsisakė, todėl buvo pristatytas į ligoninę, kur minėtam piliečiui buvo nustatytas sunkus girtumo laipsnis. Po to jis buvo parvežtas atgal į komisariatą.

Tą pačią dieną apie 7 val. policijos komisariate E.Č. pradėjo skųstis skausmais, todėl buvo pristatytas į ligoninę, kur nuo medikų apžiūros atsisakė ir pasišalino. O jau apie 9 val. jis pats atvyko į Klaipėdos ligoninę, kur tvirtino, kad apie 7 val. jį sumušė policijos pareigūnai.

E.Č. dėl galvos, veido ir kairės plaštakos sumušimų gydomas ambulatoriškai.

Visi įvykiai tiriami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius