Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Akropolio“ aikštelėje iš stabdančio automobilio kėdutės iškrito kūdikis

Ketvirtadienio popietę Vilniuje, Šeškinės rajone šalia populiaraus prekybos ir pramogų centro, per eismo įvykį nukentėjo vos mėnesio mažylis.
Įvykis PC „Akropolis“ aikštelėje
Įvykis PC „Akropolis“ aikštelėje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pranešimas apie šią nelaimę gautas ketvirtadienį 14.32 val.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyryje 15min sužinojo, kad apie nelaimę pareigūnams pranešė praeivė.

Vilnietė perpasakojo sužinojusi, kad „Akropolio“ aikštelėje kilo avarinė situacija. Vienam automobiliui („Audi“), kurį vairavo moteris, teko ekstremaliai stabdyti. Tuo metu iš specialios kėdutės mašinos salone iškrito vos vieno mėnesio kūdikis.

Automobilio, galimai užkirtusio kelią, vairuotojas avarijos vietoje nepasiliko. Pareigūnai svarsto, ar tikslinga skelbti jo paiešką.

Į eismo įvykio vietą atskubėjo greitosios pagalbos ekipažas. Nukentėję vaikai tokiais atvejais nuodugniai apžiūrimi ligoninėje. Taip buvo padaryta ir šiuo atveju: greitoji kūdikį išsivežė. Teigiama, kad pavojus jo gyvybei negresia.

Tai ne vienintelė eismo nelaimė Vilniaus apskrityje ketvirtadienį. 12.49 val. pačiame sostinės centre, prie greitojo maisto užeigos Gedimino prospekte, automobilis „Peugeot“ parbloškė pėsčiąją. Nukentėjusi vilnietė išvežta į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius