-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Naktį apvogtas įmonės „Vilniaus Doleta“ biuras

Trečiadienio naktį Vilniuje buvo apvogtas medinių langų įmonės „Vilniaus Doleta“ biuras Polocko gatvėje. Vagys įsilaužė 3 valandą nakties.
„Doleta“
„Doleta“ / 15min.lt

Pasak UAB „Vilniaus Doleta“ vadovo Arno Dilkevičiaus, iš biuro pavogta brėžinių, kompiuterinės, skaitmeninės bei lazerinės langų matavimo įrangos. Brėžiniuose ir kompiuteriuose buvo sukaupta daug vertingos informacijos, susijusios su naujais bendrovės gaminiais, pasiūlymais ir kitomis komercinėmis paslaptimis.

Tiksli žala dar nėra apskaičiuota, tačiau, pasak A. Dilkevičiaus, ji gali viršyti 20 tūkst. litų, teigiama išplatintame pranešime.

Šiuo metu UAB „Doleta“ ir UAB „Vilniaus Doleta“ Vilniaus apygardos teismui yra pateikusi civilinį ieškinį dėl komercinio UAB „Rūdupis“ šnipinėjimo būdu padarytos žalos atlyginimo. Bendrovė iš konkurentės tikisi prisiteisti mažiausiai 3,4 mln. litų.

UAB „Vilniaus Doleta“ ir UAB „Doleta“ užsiima medinių, aliuminių ir medinių-aliuminių langų, fasadų bei durų gamyba. Šiuo metu „Doleta“ turi atstovybes Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, taip pat Rusijoje, Baltarusijoje, Airijoje, Kazachstane bei Ukrainoje.

Bendrovė savo produkciją eksportuoja į Ukrainą, Izraelį, Graikiją, JAV, Japoniją, NVS šalis, Didžiąją Britaniją, Airiją, Vokietiją, Šveicariją bei kitas Vakarų Europos valstybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius