Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš „Alfa vyro“ bute rastos vaizdinės medžiagos policija sprendžia, kad gali būti daugiau nukentėjusių merginų – kviečia atsiliepti

Trečiadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato vadovas Saulius Gagas pateikė platesnį pareiškimą apie fotografu pasivadinusį asmenį, viliojusį merginas fotomodelio karjera ir jas, apsvaigintas, kaip įtariama, prievartavusį.
Susitikimas dėl erotinės fotosesijos
Susitikimas dėl erotinės fotosesijos / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Vilniaus apskrities policija trečiadienį pakvietė atsiliepti visas nukentėjusias. Vilniaus policija įtariamąjį identifikuoja kaip 1989 metais gimusį A. A.

15min žiniomis, sulaikytasis yra „alfa vyru“ save vadinantis Airinas Arutiunianas, prisistatinėdavęs fotografu Dovydu.

Ikiteisminis tyrimas dėl A.A. veiksmų pradėtas liepos 4 dieną. Įtariamasis nustatytas ir sulaikytas liepos 4-ąją. Liepos 12 dieną jam pritaikyta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas. Areštinėje vyras dienas leis iki rugpjūčio 12-osios.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdyboje atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl išžaginimo, kurio metu nustatyta, kad prisistatantis fotografu Dovydu asmuo internete ieško merginų, norinčių tapti fotomodeliais.

Pažadėjęs tarptautinę modelio karjerą, jis sutaria dėl fotosesijos, atsiveda merginą į butą Vilniuje, fotografuoja, o vėliau, galbūt apsvaiginęs nenustatytais preparatais ir pasinaudodamas bejėgiška būkle, lytiškai santykiauja prieš nukentėjusiosios valią.

Bute atlikus kratą aptikta paslėptų vaizdo kamerų. Fotosesijų nuotraukos ir paslėptomis kameromis padaryti vaizdo įrašai galbūt buvo naudojami nusikalstamiems tikslams.

Minėtasis „fotografas“ nustatytas ir sulaikytas.

Liepos pradžioje 15min rašė apie interneto svetainę, kurioje merginos nuo 13 iki 23 metų buvo kviečiamos fotosesijoms bei modelio darbui.

Merginų prašyta su savimi atsinešti įvairių spalvų apatinių, mini sijoną, triko ir aukštakulnius.

15min žurnalistėms nuvykus į tariamą fotosesiją paaiškėjo, kad fotografu prisistatęs Dovydas yra „Alfa vyru“ save tituluojantis Airinas Arutiunianas. Vyras slėpė buto adresą, kuriame vyktų fotosesija.

Iškart po 15min publikacijos pageidaujamas modelių amžius buvo pakeistas – kviečiamos tik pilnametės. Su redakcija susisiekė viena mergina, kuri dalyvavo tokioje fotosesijoje. Anot jos, ir tada nebuvo aišku, kur viskas vyks, tačiau „Alfa vyru“ save vadinantis vyriškis filmuoti ją pradėjo dar laiptinėje, o bute atsipalaidavimui siūlė išgerti alkoholinio gėrimo.

Policija turi duomenų, kad panašiomis aplinkybėmis nukentėjusių merginų gali būti daugiau, nei šiuo metu žinoma pareigūnams. Todėl jie prašo atsiliepti, jei nukentėjote panašiomis aplinkybėmis, bet nesikreipėte į policiją, ar jei žinote tokių nukentėjusių moterų bei merginų.

VIDEO: Sulaikytas „Alfa vyras“ Airinas Arutiunianas įtariamas merginų prievartavimu – policija pateikia komentarą

Kreiptis galima bendruoju pagalbos telefonu 112 arba skambinti į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyrių tel. (8 5) 271 6007.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius