Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 24 /2020 01 27

Alytaus policija ieškojo P.Radzevičiaus, kuris Jungtinėje Karalystėje išlipo iš automobilio ir nuėjo

Petro Radzevičiaus ieškantys Alytaus apskrities pareigūnai prašė piliečių, labiausiai emigrantų, pagalbos. Sausio 27 d. iš policijos atskriejo žinia – vyras gyvas ir sveikas.
Petras Radzevičius
Petras Radzevičius / Alytaus VPK nuotr.

Papildyta sausio 27 d.: Alytaus VPK informavo, kad ieškomas vyras atsirado. Jo dingimo ir atsiradimo aplinkybės nedetalizuojamos, pareigūnai tik dėkoja visuomenei už pagalbą.

Pradžia. Petras Radzevičius išvyko į Jungtinę Karalystę. Pareigūnų turimais duomenimis, šią užsienio šalį vyriškis pasiekė sausio 20 d., kuomet apie 00 val. vyras išlipo iš automobilio (vietovė nepatikslinama) ir nuėjo nežinoma kryptimi.

52 metų vyro buvimo vieta yra nežinoma, Alytaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėta Petro Radzevičiaus paieška.

Asmenis, galinčius suteikti tyrimui reikšmingos informacijos apie vyro buvimo vietą, ar jį mačiusius, policija prašo nedelsiant pranešti Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyresniajam tyrėjui Remigijui Tarailai tel. +370 700 65728, mob. tel. +370 601 21982, el. paštu remigijus.taraila@policija.lt arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius