Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Alytiškis kontrabandinius rūkalus slėpė automobilio degalų bake, durelėse ir po priekine salono apdaila

Kybartų kontrolės punkte pareigūnai sulaikė alytiškio vairuojamą automobilį „Audi 100“, kurio slėptuvėse iš Kaliningrado srities buvo gabenamas kontrabandinių cigarečių krovinys. Tokių panašių atvejų Kybartų punkte šiemet pasieniečiai priskaičiavo beveik 200.
Kontrabandinės cigaretės
Kontrabandinės cigaretės / VSAT nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba praneša, kad trečiadienio naktį VSAT Lazdijų rinktinės Kybartų užkardos ir Kauno teritorinės muitinės pareigūnai Kybartų kontrolės punkte patikrino iš Kaliningrado srities grįžtančio 35-erių alytiškio „Audi 100“.

Paaiškėjo, kad mašinoje įrengtose slėptuvėse vyras iš Rusijos gabeno kontrabandines cigaretes. Jų VSAT ir muitinės pareigūnai aptiko automobilio degalų bake, durelėse ir po priekine salono apdaila.

Iš viso alytiškis vežė 1 tūkst. 110  pakelių cigarečių „Golden Gate“ be banderolių ir „Bond Street“ su Rusijos banderolėmis.

Tyrimą dėl šio kontrabandos atvejo atlieka Kybartų muitininkai.

Vien šiemet Kybartų punkte pasieniečiai priskaičiavo 191 tokį atvejį, kai lengvųjų automobilių slėptuvėse buvo bandoma į Lietuvą įvežti rūkalų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius