Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 10 /21:05

Į avariją Alytuje patekęs J.Sabatauskas: „Negaliu net sakyti, kad partrenkiau, nes jis liko stovėti“

Šeštadienį vakare Alytuje Seimo nario Juliaus Sabatausko vairuojamas automobilis pėsčiųjų perėjoje kliudė įkaušusį vyrą, kuris atsipeikėjęs nuo smūgio spruko iš įvykio vietos.
Julius Sabatauskas
Julius Sabatauskas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Kaip 15min informavo policija, šeštadienį, gruodžio 10 d., 18 val. 14 min., Alytuje, Ulonų gatvėje, įvyko avarija.

Pirminiais duomenimis, parlamentaro automobilis „Škoda Superb“ pėsčiųjų perėjoje kliudė apie 30 metų vyrą. Policija pranešė, jog prie vairo sėdėjęs Seimo narys buvo blaivus, o pėsčiasis – įkaušęs.

Sakau, kas – ranka ar koja? Gal greitąją iškviest? Numojo ir nubėgo

Nuo smūgio atsipeikėjęs vyriškis iš avarijos vietos paspruko, tačiau jo pėdsakais sekusiems pareigūnams pavyko jį rasti.

Nubrozdinimu atsipirkusiam vyrui nustatytas sunkus 2,51 prom. girtumas.

Po eismo įvykio 15min pavyko susisiekti ir su J.Sabatausku. Parlamentaras džiaugėsi galintis lengviau atsikvėpti, nes policija rado pasišalinusį pėsčiąjį.

„Pėsčiojo žmona pamačiusi atvažiuojančius pareigūnus irgi pabėgo. Šaukiau, palaukit, bet nekreipė dėmesio. Ačiū Dievui, buvo liudininkė, kuri viską pamatė. Jų kaimynė“, – sakė J.Sabatauskas.

Seimo narys aiškino, kad važiuodamas Ulonų gatve jau buvo įvažiavęs į pėsčiųjų perėją, kai į ją ir įpuolė alytiškis.

„Kiek įmanoma bandžiau išvengti, sukau į kairę, bet priešpriešais važiavo automobilis, tai kliudžiau. Negaliu net sakyti, kad partrenkiau, nes jis liko stovėti. Bet iškart sustojau ir išlipau. Sakau, kas – ranka ar koja? Gal greitąją iškviest? Numojo ir nubėgo“, – sakė parlamentaras.

Bet kuriuo atveju Alytaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis avarijos tyrimas. Jo metu bus išaiškintos tikslios įvykio aplinkybės ir kaltininkas.

VIDEO: Seimo nario Juliaus Sabatausko vairuojamas automobilis pėsčiųjų perėjoje kliudė įkaušusį vyrą. Alytausgidas.lt video

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius