Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alytuje iš Dievo tarno pavogtą dviratį angelas sargas rado ne tarnybos metu

Dievo tarnui – žinios iš angelų sargų: dingęs elektrinis dviratis surastas, įtariamasis nustatytas.
Bylos įkaltis: elektrinis kunigo dviratis
Bylos įkaltis: elektrinis kunigo dviratis / Alytaus VPK nuotr.

„Policijos pareigūno tarnyba 24/7“ – taip pavadintą pranešimą apie Dievo tarnų ir angelų sargų kriminalines aktualijas penktadienio popietę paviešino Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovai.

Pareigūnų budrumas ir ne darbo valandomis padeda išaiškinti įvykdytas nusikalstamas veikas. Primename, kad birželio 18 d. sugadinus durų užraktą ir rūsio lango rėmą, iš Alytaus Švč. Mergelės Marijos krikščionių pagalbos bažnyčios klebonijos patalpų, buvo pavogtas elektrinis dviratis „ADO“ ir jo priedai.

Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyresnysis tyrėjas Remigijus Tamoševičius, važiuodamas asmeniniais reikalais po darbo, pastebėjo šį išskirtinį baltos spalvos elektrinį dviratį vairuojantį asmenį, kuris sukėlė įtarimų. Ilgametę patirtį turintis tyrėjas nujautė, kad tai ir yra iš klebonijos dingusi transporto priemonė.

Dviratininkui teko keisti maršrutą ir su jį sulaikiusiu pareigūnu keliauti į komisariatą, ten vyras prisipažino pirkęs šią transporto priemonę už labai patrauklią kainą.

Neilgai trukus, išaiškėjo ir dviratį pardavusio vyro tapatybė.

Policijos pareigūnams gerai žinomas 35-erių metų alytiškis, jau kartą, 2020 m., buvo įsilaužęs į šios bažnyčios patalpas, o nespėjus parduoti vogtų daiktų sučiuptas pareigūnų, bei teismo pripažintas kaltu.

Taip ir 45 metų nakvynės namų gyventojas, pirkęs dviratį ir į teisėsaugos akiratį ne kartą įkliuvęs 35 metų pardavėjas, nutaręs pasipelnyti iš vogtų daiktų prekybos, turės atsakyti už savo veiksmus.

Alytaus apskr. VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės ir už tai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius