-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alytuje pareigūnas ne tarnybos metu persekiojo neblaivų vairuotoją

Birželio 17 d. apie 3 val. Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Veiklos skyriaus tyrėjas Romas Gritė ne tarnybos metu padėjo sulaikyti neblaivų vairuotoją, praneša Alytaus policija.
Kelių policijos reidas
Policija / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Kaip nurodoma spaudai išplatintame pranešime, pareigūnas, grįždamas namo po tarnybos Alytaus miesto šventėje, Vingio gatvėje vos išvengė susidūrimo su kitu automobiliu.

Alytaus policijos nuotr./Pareigūnas Romas Gritė
Alytaus policijos nuotr./Pareigūnas Romas Gritė

Gretimoje gatvėje iš šalutinio kelio į važiuojamąją dalį staiga įvažiavo automobilis „Opel Vectra“. Vien dėl staigios pareigūno reakcijos nelaimės išvengta. Nors pareigūnas po įtemptos darbo dienos ir skubėjo namo, tačiau įtardamas, kad minėto automobilio vairuotojas gali būti neblaivus ir kelti grėsmę aplinkiniams, nutarė jo taip lengvai nepaleisti.

Persekiodamas jis bandė skambinti bendruoju pagalbos telefonu, tačiau priešpriešiais pamatė kelių policijos patrulių ekipažą. Pamirksėjęs šviesomis, sustojusiems kolegoms jis aiškiai išdėstė visą situaciją ir tarnyboje esantys pareigūnai ėmėsi tolesnių veiksmų.

Žiburio gatvėje sustabdžius patikrinti automobilį „Opel Vectra“, paaiškėjo, kad prie vairo sėdintis devyniolikmetis apgirtęs. Jam nustatytas 1,81 promilės alkoholio.

Pažeidėjas sulaikytas ir uždarytas į Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo esant neblaiviam.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius