Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anonimas pranešė apie Birštono seniūnijos gyventojo sodybos malkinėje esantį aparatą naminukei gaminti

Pareigūnai gavo anoniminės informacijos apie Birštono savivaldybės gyventojo sodybos malkinėje esantį aparatą naminei degtinei gaminti. Informacija pasitvirtino, dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.
Naminės aparatas
Iliustracinė nuotrauka: naminės aparatas / Kauno apskrities VPK nuotr.

Birštono teisėsaugininkams paraginus piliečius nebūti abejingiems ir teikti informaciją apie pastebėtus ar žinomus neteisėtos prekybos alkoholiu, akcizais apmokestinamomis prekėmis atvejus, sulaukta anoniminio pranešimo apie nelegaliai laikomą aparatą naminei degtinei gaminti.   

Pirmadienį Birštono policijos komisariato Kriminalinės policijos poskyrio pareigūnai, tikrindami gautą informaciją, nuvyko į Birštono savivaldybės Zajų kaimo gyventojo A.S. sodybą. Sodybos malkinėje rado aparatą namų gamybos stipriesiems alkoholiniams gėrimams gaminti.

Alytaus apskrities VPK praneša, kad dėl minėto atvejo Birštono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas. A.S. dėl panašios nusikalstamos veikos į policijos akiratį patenka jau ne pirmą kartą.  

Policija prašo asmenų, galinčių suteikti informacijos apie neteisėtos prekybos alkoholiu, akcizais apmokestinamomis prekėmis atvejus, informuoti Birštono policijos komisariatą telefonu (8 319) 65 538, mob. 8 698  47 188, anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 319)  65 534.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius