Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant durų kablio šuns pakarti nepajėgę Varkalių girtuokliai nutarė keturkojį užkapoti

Ukmergės rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl žiauraus elgesio su gyvūnais. Apie tai, kad du Ukmergės rajono gyventojai užmušė savo šunį, pareigūnams buvo pranešta spalio 21 d. Paskambinę į policiją Pašilės g. gyventojai papasakojo, kad neblaivus V.R. pasakojo, su draugu pakoręs savo šunį ir todėl „jo rankos suteptos krauju“.
Kirvis
Kirvis / Photos.com nuotr.

Nurodytu adresu nuvyko policijos pareigūnai. Jie išsiaiškino, kad spalio 14 d. pas G.A. (gimusį 1967 m.), gyvenantį Varkalių kaime (Pabaisko sen.), lankėsi draugas V.R. (gimęs 1957 m.), neturintis nuolatinės gyvenamosios vietos, pastaruoju metu gyvenantis Deltuvėlėje.

Abu vyriškiai nuolat girtuokliauja.

Apie 20 val. 30 min. draugai surengė V.R. šuns egzekuciją. Pirmiausia jiedu norėjo šunį pakarti ant durų kablio, o kai nepavyko, kirviu sudavė šuniui į galvą kelis smūgius. Nugaišusį šunį egzekutoriai išmetė į už sodybos esančius krūmus.

Negyvas keturkojis buvo rastas tebegulintis krūmuose. Jis perduotas utilizuoti.

Nusikaltimu įtariami vyriškiai buvo pristatyti į policijos komisariatą ir dviem paroms sulaikyti. Jiems pareikšti įtarimai dėl žiauraus elgesio su gyvūnais. Baudžiamajame kodekse numatyta, kad tokią veiką padaręs asmuo yra baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienų metų.

Lig šiol įtariamieji nėra buvę teisti, rašoma Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovų trečiadienį paviešintame pranešime.

Ukmergės rajono policijos komisariate šiais metais pradėti du ikiteisminiai tyrimai dėl žiauraus elgesio su gyvūnais, tiek pat jų pradėta ir praėjusiais metais per tą patį laikotarpį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius