-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant jūros kranto rastas jaunuolio lavonas atpažintas (atnaujinta 13.55 val.)

Palangoje ant jūros kranto rastas jaunuolio lavonas.
Rastas vaikinas
Andrius Redeckas / Asmeninio archyvo nuotr.

Netoli tilto trečiadienį jį aptiko pajūriu vaikščiojantis poilsiautojas. Kaip informavo Palangos policijos atstovė Erika Kliaugienė, lavono asmenybė tiksliai nenustatyta, tačiau įtariama, kad tai yra gruodžio pabaigoje dingęs vilnietis Andrius Redeckas.

Aštuoniolikmetis iš namų dingo gruodžio 29 dieną. Dėl dingusio vaikino buvo paskelbta paieška. Gruodžio 31 dienos rytą jis buvo pastebėtas Palangos autobusų stotyje. „Kaip mūsų kriminalistai sako, atitinka visi jaunuolio požymiai. Dabar iš Vilniaus iškviesti artimieji, kad atpažintų, ar tai tas pats jaunuolis“, – sakė E.Kliaugienė.

Lavonas buvo su nubrozdinimais veido, nosies, kaklo ir plaštakų srityje. Anot Palangos policijos atstovės, įtariama, kad jaunuolis nusižudė.

Palangoje ant jūros kranto rasto jaunuolio lavonas atpažintas

Pasitvirtino kurorto kriminalistų versija, kad tai iš namų pabėgęs aštuoniolikmetis vilnietis Andrius Redeckas. Jį atpažino šiandien į pajūrį atvykę artimieji.

Palangoje ant jūros kranto rastas jaunuolio lavonas. Netoli tilto trečiadienį jį aptiko pajūriu vaikščiojęs poilsiautojas. Kaip informavo Palangos policijos atstovė Erika Kliaugienė, aštuoniolikmetis iš namų dingo gruodžio 29 dieną. Dėl dingusio vaikino buvo paskelbta paieška. Gruodžio 31 dienos rytą jis buvo pastebėtas Palangos autobusų stotyje.

Lavonas buvo su nubrozdinimais veido, nosies, kaklo ir plaštakų srityje. Anot Palangos policijos atstovės, įtariama, kad jis nusižudė. Greičiausiai, anot pašnekovės, jaunuolis nušoko nuo Palangos tilto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius