-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Antradienį Lietuvos keliuose įkliuvo trys girti vairuotojai, kuriems gresia kalėjimas

Pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, antradienį šalies keliuose įvyko šeši eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 7 septyni žmonės. Vieno eismo įvykio metu buvo sužeista nepilnametė pėsčioji.
Joniškio policija
Policija

Per parą policijos pareigūnai užregistravo 35 techninius eismo įvykius, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti. Policija pradėjo 3 ikiteisminius tyrimus dėl galimų vairuotojų nusikalstamų veikų – vairavimo apsvaigus nuo alkoholio, kai girtumas buvo didesnis, nei 1,5 prom.

Sausio 3 d., 07.15 val. Kauno r. Giraitės k., Plento g. nuo kelio Vilnius – Kaunas – Klaipėda link Užliedžių k. važiavo automobilis „Chrysler Voyager“, vairuojamas 41 m. moters, kuri transporto priemonės nesuvaldė, įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu automobiliu „Ford Transit“, vairuojamu 28 m. vyro. Po eismo įvykio į ligoninę kreipėsi abiejų transporto priemonių vairuotojai.

15.00 val., Kupiškio m., Gedimino g., 57 m. vyras, vairuodamas autobusą „Setra“, partrenkė, per pėsčiųjų perėją ėjusią 16-metę pėsčiąją. Sužeista nepilnametė dėl galvos traumos buvo paguldyta į ligoninę.

15.23 val., Jonavos r. kelyje Jonava – Gaižiūnai, pirminiais duomenimis, neblaivus 39 m. vyras, vairavo automobilį „Seat Alhambra“, kurio nesuvaldė, ir nuvažiavus nuo kelio, nuvertė kelio ženklą. Alkotesteriu vyrui buvo nustatytas 1,76 promilės girtumas, jis buvo pristatytas į medicinos priežiūros įstaiga tyrimams atlikti, o vėliau sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

17.36 val., Vilniuje, Šermukšnių g., 53 m. vyras, 1963-08-23 d., vairuodamas automobilį „Opel Zafira“ sustojo prieš pėsčiųjų perėją praleisti ėjusį 84 m. pėsčiąjį, tačiau partrenkė jo pavadėliu vedamą šunį, dėl ko pėsčiasis griuvo. Eismo įvykio metu nugaišo šuo ir sužalotas pėsčiasis, kuris iš ligoninės išleistas gydytis ambulatoriškai.

17.12 val., Vilniaus raj., Viktariškių k., Eglių g., 46 m. vyras, vairuodamas automobilį „Ford“, partrenkė tamsoje neapšviestame kelio ruože, be šviesą atspindinčių elementų važiuojamąja kelio dalimi ėjusį 35 m. pėsčiąjį. Eismo įvykio metu nukentėjo pėsčiasis, kuriam ligoninėje buvo nustatytos rankos ir kojos traumos bei girtumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius