-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Antradienio avarija priminė: užkeikta sankryža yra ir Ukmergės rajone

Ukmergės aplinkkelio sankryžoje ir toliau žalojami žmonės. Laukiama, kad kelininkai rekonstruotų avaringą kelių susikirtimą.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Vilkmerge.lt nuotr.

Kol kelininkai vis planuoja įrengti žiedinę sankryžą kelio Ukmergė–Petronys–Pagiriai susikirtime su šiauriniu Ukmergės miesto aplinkkeliu, čia ir toliau žalojami eismo dalyviai. Antradienį, apie 8.30 val., šioje nelemtoje vietoje susidūrė du automobiliai. Vienas eismo dalyvis nuvežtas į ligoninę, jam įtariama stuburo trauma.

Avarija įvyko, kuomet Pivonijos seniūnijos Žeimių kaimo gyventojas 33 metų E.A., važiuodamas su „Peugeot 406“ nuo Petronių pusės, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio kito lengvojo automobilio, informuoja Ukmergės krašto žinių svetainė vilkmerge.lt.

Po smūgio žeimiškio vairuojamas „Peugeot“ liko ant kelio, o nuo Zarasų pusės važiavęs Rokiškio rajono gyventojo „Volkswagen Passat“ atsidūrė griovyje. Nors po smūgio išsiskleidė „Peugeot 406“ vairuotojo saugos pagalvė, tačiau būtent jis, įtariant traumą, buvo nuvežtas į ligoninę.

Kartu automobilyje važiavusios dvi merginos atsipirko išgąsčiu ir smulkiais nubrozdinimais.

Pasato vairuotojas 51 metų J.Č., džiaugėsi, kad važiavo vienas, nes smūgis teko būtent keleivio pusei. Šis vyriškis taip pat atsipirko tik išgąsčiu ir nubrozdinimais.Dvi keleivės atsipirko išgąsčiu ir smulkiais nubrozdinimais

Avarijos vietoje sustoje pro šalį važiavę ukmergiškiai piktinosi bet kaip suprojektuotu šiauriniu miesto apvažiavimu: „Kiek dar žmonių turi žūti ar būti sužalotais, kad šioje vietoje kelininkai įrengtu žiedinę sankryžą?!“

Vilkmerge.lt primena, kad vos tik atidarius šį aplinkkelį čia pasipylė skaudžios avarijos.

Pradžioje jos vykdavo kelio Ukmergė–Ramygala–Nevėžis ir šiaurinio miesto apvažiavimo sankirtoje. Vėliau, ten įrengus žiedinę sankryžą, nelaimės baigėsi. Tuomet avarijos pasipylė Žiedo gatvės, kuri tuomet buvo šiaurinio miesto apvažiavimo dalis, sankirtoje su Deltuvos gatve.

Nutiesus paskutinę apvažiavimo atkarpą ir tranzitinį transportą nukreipus nuo Žiedo į Gerseniškių gatve bei sankirtoje su Deltuvos gatve įrengus taip pat žiedinę sankryžą, eismo problemos išsisprendė ir šioje vietoje. Tačiau tuomet kelias Ukmergė–Petronys–Pagiriai iš pagrindinio tapo šalutiniu, ir iš T formos tapo įprastos formos sankryža.

Dar neatidarius paskutinės aplinkkelio dalies, šioje sankryžoje prasidėjo avarijos.

Vilkmerge.lt primena, kad praėjusių metų rugsėjo mėnesį, šioje sankryžoje susidūrė automobilis „Seat Toledo“ ir vilkikas MAN. Toje avarijoje žuvo lengvojo automobilio vairuotojas.

Po mėnesio čia susidūrė du lengvieji automobiliai. Avarijos metu sunkiai sužeista 18 metų ukmergiškė, sėdėjusi ant galinės automobilio sėdynės. Nukentėjo ir kito automobilio keleivė. Tuomet jai lūžo raktikaulis.

VIDEO: vilkmerge.lt: Aplinkkelio sankryžoje ir toliau žalojami žmonės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius