Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio gaisruose nukentėjo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyti 36 gaisrai ir 7 atlikti gelbėjimo darbai. Ugnis antradienį traumavo vieną žmogų, o ugniagesiai suteikė pagalbą 11 piliečių.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Įvykio liudytojo Evaldo G. nuotr.

Antradienį ryte Vilniuje, Rūko gatvėje 36-erių metų namo savininkė, kurdama krosnį, įpylė į pakurą degaus skysčio. Skystis užsidegė, o nuo jo rankas, veidą ir drabužius apdegė ir neatsargi šeimininkė. Ugnis neišsiplėtė, tačiau nukentėjusią moterį iškviesti greitosios medicinos pagalbos darbuotojai išvežė į ligoninę.

Dar vienas gyvenamasis namas Vilniuje, Švitrigailos gatvėje degė antradienį po pietų. Ugniagesiams atskubėjus į įvykio vietą iš medinio vieno aukšto pastato su palėpe veržėsi dūmai, o iš palėpėje esančių butų gyventojai šaukėsi pagalbos. Ugniagesiai evakavo 11 žmonių, taip pat išgelbėjo šunį ir katiną. O per gaisrą pirmame aukšte išdegė virtuvė ir du kambariai bei juose buvę namų apyvokos daiktai. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Gyvenamasis namas naktį iš antradienio į trečiadienį liepsnojo ir Kalvarijos savivaldybės Tabarauskų kaime. Ugnis sunaikino pastatą, o gaisro aplinkybės tiriamos.

Dėl elektros įrangos įrengimo ir eksploatavimo taisyklių pažeidimų anksti ryte Šalčininkuose, Užupio gatvėje,taip pat užsidegė gyvenamasis namas. Gaisro metu sudegė veranda, apdegė namo palėpė.

Dėl tos pačios priežasties Varėnos rajono Kalvių kaime užsiliepsnojo ūkinis pastatas. Per gaisrą sudegė dalis medinio tvarto, pašarų ir namų apyvokos daiktų. Gyvulius spėta išvesti iš tvarto, nuo ugnies buvo apsaugoti ir 2 kiti šalia stovintys ūkiniai pastatai.

Sugedusi elektros instaliacija sukėlė gaisrą Kelmės rajono Papilių kaime, kur užsidegė medinis garažas. Lentinis garažas ir jame buvęs lengvasis automobilis VW Golf bei keturratis sudegė.

Antradienį anksti ryte Klaipėdoje, Akmenų gatvėje, gaisras kilo UAB ,,Gintaro baldai” gamybiniame angare. Gaisro židinys buvo sandėliavimo patalpoje, kurioje buvo sukrauti veltinio rulonai. Gaisro metu apdegė ir vandeniu buvo sulieti minėti veltinio rulonai, apruko sandėlis. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Ryte Kaune, Jonavos gatvėje, apleistame UAB ,,Mūsų rezervas” pastate neatsargiai atliekant ugnies suvirinimo darbus ir pjaustant metalines konstrukcijas, užsidegė ventiliacijos šachtos. Per gaisrą išdegė ventiliacijos vamzdis.

Naktį iš antradienio į trečiadienį Vilniuje, Erfurto gatvėje, gaisras kilo Minties gimnazijos bendrojo lavinimo mokykloje. Per gaisrą rūsio patalpoje sudegė kompiuteris ir stalas. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius