-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio rytą sostinėje pasipylė avarijos – stirna atsidūrė ant galinės sėdynės

Antradienio rytą Vilniuje užfiksuoti trys eismo įvykiai, kur dėl sužeidimų skundėsi žmonės, dar keturiuose nukentėjo stirnos.
Švyturėliai
Asociatyvi iliustracija / Vytenio Miškinio / 15min nuotr.

Kaip 15min sužinojo Vilniaus apskrities policijoje, pirmoji ryto avarija užfiksuota 07 val. ryte. Pranešta, kad Statybos ir Aušros gatvių sankryžoje, netoli žiedo į Skaidiškes, susidūrė vilkikas ir BMW. Po eismo įvykio BMW važiavęs jaunas vyras skundėsi svaigstančia galva.

07 val. 49 min. Tūkstantmečio g., įvažiuojant į Savanorių žiedą, susidūrė du automobiliai. Vienam vyrui dėl traukulių prireikė medikų pagalbos.

08 val. 38 min. Tuskulėnų ir Žalgirio gatvių sankryžoje, degant žaliam šviesoforo signalui, „Toyota“ vairuotojas partrenkė per gatvę ėjusi moteris.

Kentėjo 4 stirnos

08 val. 14 min. važiuojant Stepono Batoro gatve nuo Naujosios Vilnios, ties Pučkorių atodanga, vyras automobiliu „Sangyong“ kliudė į kelią išbėgusią stirną. Stirna įkrito ant galinės sėdynės, ji sužeista. Į įvykio vietą atskubėjo Aplinkos apsaugos agentūros darbuotojai, jie ėmėsi stirną globoti.

Apie 05 val. 11 min. Oslo gatvėje iš automobilis „Škoda“ kliudė stirną, ji pabėgo. Panašus incidentas užfiksuotas 04 val. 34 min. Švenčionių rajone, Pabradėje, ten Bažnyčios gatvėje partrenkta stirna taip pat pasišalino iš eismo įvykio vietos.

Pirmadienį 21 val. 23 min. Širvintų rajone, nuo kelio A2 pasukus į Širvintų kelią , „Toyota“ numušė stirną, ji žuvo vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius