Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienis keliuose pažėrė kuriozų: veidrodžiu kliudytas pėsčiasis, kaušu – autobusas

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, praėjusią parą, lapkričio 22 d., šalies keliuose įvyko 5 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo žmonės. Sužeisti 5 eismo dalyviai: 3 keleiviai, 1 vairuotojas ir 1 pėsčiasis.
Per avariją apgadintas automobilio veidrodėlis
Asociatyvinė iliustracija: per avariją apgadintas automobilio veidrodėlis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Policijos pareigūnai per parą gavo 186 pranešimus apie techninius eismo įvykius.

Lapkričio 22 d. keletas eismo įvykių, kuriuose nukentėjo žmonės:

Apie 9.10 val. Kaune, Vytauto prospekte, kasimo darbus atliekantis ekskavatorius „Hitachi ZX160W“ (46 metų vairuotojas), sukdamasis apie savo ašį, atsitrenkė į pro šalį važiavusį autobusą „Solaris Urbino“, vairuojamą 50 metų vyro. Susidūrimo metu nukentėjo 61 metų autobuso keleivis (jam paskirtas ambulatorinis gydymas).

Apie 13.03 val. Kaune, Piliakalnio gatvėje, automobilis „Toyota Celica“, vairuojamas 45 metų vyro, važiuodamas link Panemunės, kelio vingyje į dešinę įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą sukeldamas pavojingą situaciją. Dėl to autobuso „Scania“ 63 metų vairuotojas, vengdamas susidūrimo, staigiai stabdė. Tuo metu autobuso salone nugriuvo ir susižeidė 77 metų keleivė (susitrenkė galvą). Moteris buvo nuvežta į Kauno klinikas, kur gydytojams suteikus pirmąją pagalbą, išleista į namus.

Apie 17.09 val. Klaipėdoje, Taikos prospekte, į važiuojamąją kelio dalį ne pėsčiųjų perėjoje įėjusį vyrą, greitėjimo juostoje, dešinės pusės galinio vaizdo veidrodėliu kliudė automobilis „Mazda 2“, vairuojamas 64 metų vyro. Nuo smūgio pėsčiasis pargriuvo. Po įvykio jis nuvežtas į ligoninę.

Apie 17.50 val. Vilniuje, Fabijoniškėse, Salomėjos Nėries gatvėje, 33 metų vyro vairuojamas automobilis „VW Passat“, važiuodamas atbuline eiga, susidūrė su automobiliu „Toyota Avensis“, kurį vairavo taip pat 33-ejų vyras. Įvykio metu nukentėjo „VW Passat“ 32 metų keleivė (paskirtas ambulatorinis gydymas).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius