Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anykščių policija nusikaltimą išaiškino sekdama karštais pėdsakais

Penktadienį Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Anykščių rajono policijos komisariato pareigūnai sekdami karštais pėdsakais išaiškino Anykščių rajone įvykdytą neeilinę vagystę ir sulaikė tris įtariamuosius Panevėžio miesto ir rajono gyventojus.
Antrankiai
Antrankiai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, Anykščių rajone, Viešintų seniūnijoje, Viešintėlių kaimo gyventojas K.A. Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Anykščių rajono policijos komisariatui pranešė, kad  2009 m. spalio 23 d. 10.30 val. grįžęs į namus rado išlaužtas duris, viduje suverstus daiktus, o namuose pasigedo savo, žmonos ir dukros pasų, įvairių auksinių bei sidabrinių papuošalų, alkoholinių gėrimų, televizoriaus „LG Plazma“.

Iš namų buvo dingę pasisvečiuoti iš Kauno atvykusiam draugui D. Z. priklausantys  mobilieji telefonai „Nokia 6300“ ir „Samsung D900“. Taip pat namuose buvo atrakintas seifas, o jame nebebuvo tam pačiam draugui priklausančių medžioklinio dvivamzdžio lygiavamzdžio šautuvo „Merkel Suhl“ ir pistoleto „Glock 26“  su viena dėtuve ir 7 šoviniais.  Buvo padaryta 15 tūkst. 970 litų turtinė žala.

Gavę pranešimą, Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Anykščių rajono policijos komisariato pareigūnai operatyviai ėmėsi paieškos priemonių, nustatė kryptis, kuriomis galėjo nuvažiuoti asmenys, įvykdę minėtą nusikaltimą, kreipėsi pagalbos į aplinkinių rajonų kolegas, prašydami blokuoti kelius.

Šios priemonės davė rezultatų. Greitai buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę Panevėžio miesto gyventojai T.M. (gim. 1984 m.), D.V. (gim. 1988 m.) bei Panevėžio rajono gyventojas K.Z. (gim. 1989 m.). Anykščių rajono apylinkės teisme jiems skirtos kardomosios priemonės – suėmimas. Pavogti daiktai rasti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius