Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anykščių policija sulaikė kontrabandinių cigarečių gabentoją

Trečiadienį ryte Anykščių policijos pareigūnai netoli Anykščių, sustabdę kupiškėno vairuojamą automobilį „Volkswagen Transporter“ jame rado 1 tūkst. 499 pakelius cigarečių „Fest" su Baltarusijos Respublikos banderolėmis, kurių vertė 10 tūkst. 148 litai.
Policijos konfiskuotos cigaretės
Policijos konfiskuotos cigaretės / Anykščių policijos nuotr.

Kaip rašoma Anykščių policijos pranešime, policijos pareigūnai paėmė cigaretes ir sulaikė  automobilį, kuriuo jos buvo gabentos. Paaiškėjo, kad asmuo gabenęs kontrabandines cigaretes, jau kartą yra baustas už tokį pat pažeidimą.

Kontrabandinių cigarečių gabentojui gresia atsakomybė pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodeksą (akcizais apmokestinamų prekių laikymas, gabenimas, naudojimas ar realizavimas pažeidžiant nustatytą tvarką, kai neteisėtai laikomų, gabenamų, naudotų ar realizuotų prekių vertė viršija penkiasdešimties minimalių gyvenimo lygių, įvykdytas asmens, bausto administracine nuobauda už šio straipsnio antrojoje, trečiojoje, ketvirtojoje, penktojoje, šeštojoje ar septintojoje dalyje numatytus pažeidimus - numatoma bauda nuo dvidešimties tūkstančių iki penkiasdešimties tūkstančių litų su šių prekių konfiskavimu ir gabenimo priemonės, kuria šios prekės buvo neteisėtai gabenamos, konfiskavimu arba be jos konfiskavimo).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius