-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anykščių policininkai operatyviai sulaikė turto niokotojus

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Anykščių rajono policijos komisariate sausio 27 d. pavakare buvo gautas telefoninis Utenos gyventojos pranešimas, kad, nuvykusi prie jai priklausančios negyvenamos sodybos, esančios Anykščių r., Kurklių I k., rado išdaužtą namo lango stiklą bei išgirdo gretimoje sodyboje garsus, panašius į dužimą.
Suniokotas turtas
Suniokotas turtas / Anykščių aps. VPK nuotr.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad operatyviai į įvykio vietą išvyko patrulių ir kriminalinės policijos pareigūnų ekipažai. Atvykus į įvykio vietą ir apžiūrint teritoriją paaiškėjo, kad kaime įsibrauta į tris negyvenamas sodybas, kuriose suniokotas turtas bei galimai pavogti daiktai. Vykdant šį nusikaltimą padariusių asmenų paiešką, pas vieną, maždaug už vieno kilometro nuo suniokotų sodybų gyvenantį to paties kaimo gyventoją, buvo sulaikyti du neblaivūs (nustatytas vidutinis girtumo laipsnis) įtariamieji. Nustatyta, kad tai Anykščių rajono gyventojai, vienas iš jų nepilnametis.

Visos sodybos, į kurias buvo įsibrauta, priklauso ne rajono gyventojams. Vienoje iš sodybų, priklausančioje Vilniaus miesto gyventojai, pareigūnus šokiravo pamatytas vaizdas. Namo viduje buvo sulaužyta ir suniokota praktiškai viskas: išdaužyti langai, išdaužyti buvę baldai, kirviu sukapotos namo sienos, durys, šaldytuvas, spintelės, kriauklė, židinys, sudaužyti elektros jungikliai ir šviestuvai. Padaryta žala dar tikslinama, bet gali siekti kelias dešimtis tūkstančių litų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamieji uždaryti į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius