-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anykščių rajone liepsnojantį autobusą užgesino pats vairuotojas

Praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 18 gaisrų ir atliko 13 kitų gelbėjimo darbų. Žmonių aukų vakarykščiuose gaisruose buvo išvengta.
Liepsna
Liepsna / Photos.com nuotr.

Dėl elektros instaliacijos gedimo antradienį ryte Anykščių rajono Svėdasų miestelyje užsiliepsnojo autobusas „Mersedes Benz“. Gaisrą dar iki ugniagesių atvykimo sugebėjo užgesinti autobuso vairuotojas. Ugnis išdegino elektros laidus, aprūko salono panelė.

Antradienį Šilutės rajono Žalgirių kaime užsidegė statomas individualus gyvenamasis namas. Gaisro metu nudegė dalis stogo dangos, apdegė įvairūs namų apyvokos daiktai. Gaisro priežastis aiškinama.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas praneša, kad naktį iš antradienio į trečiadienį gyvenamasis namas degė Kaune, Kranto gatvėje. Per gaisrą prie dūmtraukio apsmilko medinis rąstas ir šiltinimo medžiaga, taip pat buvo išardyta dalis lubų ir perdangos, nuardyta vienos sienos medinės dailylentės. Gesinant gaisrą blogai pasijuto 16 metų vaikinas, kuriam prireikė medikų pagalbos. Gaisro priežastys tikslinamos.

Tą pačią dieną Vilniuje, Juodšilių gatvėje, gaisras kilo nežinomo savininko apleistame ir nenaudojamame pastate. Čia viename iš kambarių išdegė supiltos pjuvenos, apdegė kambario sienos.

Vakare gaisras kilo Vilniuje, Savanorių prospekte. Daugiabučio namo bute prie radiatoriaus apdegė ir buvo išardyta apšiltinimo medžiaga.

Ukmergėje, Vytauto gatvėje, užsidegė grupės savininkų vieno aukšto pastatas. Per gaisrą nudegė ir buvo išardyta dalis pastato stogo, taip pat išdegė ir aprūko gyvenamosios patalpos.

Antradienį Rokiškio rajono Gurkiškio kaime užsidegė keli ūkiniai pastatai. Gaisro metu nudegė medinės klėties stogas ir perdanga, apdegė sienos, išdegė vidus, taip pat apdegė ir kito ūkinio pastato sienos, išdegė viduje buvęs šienas. Abu įvykiai tiriami.

Sostinės  gelbėtojai Vilniaus rajono Kalviškių kaime iš avarijoje sulamdyto lengvojo automobilio „VW Sharan“ išlaisvino žuvusio vairuotojo kūną ir  užsandarino prakiurdyto miškovežio „Mersedes Benz“ degalų baką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius