Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Anykštos“ šaltiniai: Utenos savivaldybės administracijos direktorius A.Remeikis rastas sužeistu kaklu

Antradienį, vasario 23-iąją, negyvas rastas Utenos rajono savivaldybės administracijos direktorius Audrius Remeikis greičiausiai buvo nužudytas, skelbiama naujienų svetainėje anyksta.lt. Tiriamos ir kitos versijos.
Audrius Remeikis
Audrius Remeikis / Kristinos Sakaitės / „Utenos apskrities žinių“ ir Utenos VPK nuotr.

Oficialiai pranešama, jog rastas vyro kūnas su smurto žymėmis. „Anykštos“ šaltinių teigimu, galimai durtinė žaizda yra rastojo žmogaus kūno kakle.

Primenama, kad A.Remeikis pirmadienio rytą išėjo pasivaikščioti į parką. Jo kūnas rastas pušynėlyje, netoli Kupiškio gatvės „Norfos“ parduotuvės. Po tą pušynėlį žmonės nevaikščiojo, o su bateliais iš namų išėjęs žmogus negalėjo turėti motyvų braidyti po pusnis.

Galbūt A.Remeikis atsidūrė netinkamu laiku netinkamoje vietoje? Galėjo pastebėti kažkokią nusikalstamą veiklą atliekančius asmenis.

Spėjama, jog Utenos savivaldybės administracijos vadovas galėjo būti nužudytas kitoje vietoje, o jo kūną žudikai pervežė (ar pernešė) į atokesnę vietą.

Viena iš versijų, jog A.Remeikis galėjo pastebėti kažkokią nusikalstamą veiklą atliekančius asmenis. Galimai jo atsidūrimas netinkamu laiku netinkamoje vietoje ir kainavo vyrui gyvybę.

Utenos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas kol kas oficialios informacijos neteikia – laukiama ekspertų išvadų. Anykščių redakcijos duomenimis, kol kas nėra atmestos ir kitos A.Remeikio žūties ar mirties versijos.

15min pažymi, kad bent jau oficialiai tyrimas dėl žmogžudystės Utenoje bent kol kas nėra atliekamas. Vasario 23 d. 13 val. 24 val. Utenoje, Kupiškio g., pievoje, paieškos metu, rastas mirusio vyro (g. 1969 m.) kūnas. Vyras vasario 22 d. 6 val. 30 min. išėjo iš namų ir dingo be žinios. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti – taip santūriai apie mįslingą A.Remeikio mirtį yra fiksuota Policijos departamento viešintoje pirminėje bylos medžiagoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius