Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apgirtęs savaitgalis: prie vairo sulaikyti neblaivūs vairuotojai patupdyti į areštines

Šeštadienį Lietuvoje prie vairo sulaikyti neblaivūs vairuotojai. Dauguma jų naktį praleido areštinėje.
Naujoji Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinė
Areštinė / J.Andriejauskaitės/15min.lt nuotr.

Šeštadienio popietę, apie 13:33 val. Šiauliuose, Žemaitės gatvėje sustabdytas automobilis „Mercedes Benz“, kurį vairavo neblaivus (2,49 prom.) 42-ejų vyras. Automobilis nuvežtas į saugojimo aikštelę. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Apie 14:25 val. Šiauliuose, Tilžės gatvėje į stovinčio automobilio „Peugeto 307“ galinę dalį, kurį vairavo blaivus 37-erių vyras, atsitrenkė ta pačia eismo juosta važiavęs automobilis „Volkswagen Vento“, kurį vairavo neblaivus (2,10 prom.) 49-erių vyras. Eismo įvykio metu vairuotojai nenukentėjo. VW nuvežtas į automobilių saugojimo aikštelę. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Apie 15.28 val. Varėnos rajone buvo sustabdytas automobilis, kurio 51-erių vairuotojui nustatytas 2.48 prom. girtumas. Vairuotojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Apie 16.40 val. Alytuje 61-erių vyras, būdamas neblaivus, vairavo automobilį. Jam alkoholio kiekio matuokliu nustatytas 2.89 promilių girtumas. Vairuotojas taip pat sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Apie 16.17 val. Plungės rajone, kelio Truikiai-Babrungėnai šalikelėje apvirto automobilis „Nissan“, kurio 1953 metais gimusiam vairuotojui nustatytas 2,14 prom.neblaivumas.

Sekmadienio naktį, apie 3 val. Panevėžyje, Aukštaičių gatvėje, sustabdytas nuosavas automobilis „Mazda 3". Jį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas, neblaivus (2,09 prom.) 28-erių metų Lietuvos kariuomenės karys. Automobilio vairuotojas uždarytas į areštinę.

Sekmadienio naktį, 3.06 val. pranešta, kad Panevėžyje, neblaivus (2.09 prom. girtumas) 28-erių vyras vairavo motorinę transporto priemonę – lengvąjį automobilį „MAZDA". Įtariamasis sulaikytas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius