Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aplenkti arklio traukiamą vežimą Kėdainių rajone 20-metei vairuotojai tapo neįveikta misija

Gegužės 6-osios eismo įvykių apžvalga – Lietuvos kelių policijos tarnybos akimis.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje Naisiuose: „Renault Megane Scénic“ po avarijos / LKPT nuotr.

Gegužės 6 d., trečiadienį, pirminiais duomenimis, 4-iuose eismo įvykiuose sužeisti 4 žmonės (visi įvykiai įvyko esant sausai kelio dangai). 2 iš įvykių – Panevėžyje. Transporto priemonių susidūrimai – 3 atvejai, kitas įvykis – lenkimo metu nesuvaldytas lengvasis automobilis nuvažiavo nuo kelio. Per parą policijos pareigūnai užregistravo, pirminiais duomenimis, 47 eismo įvykius, 3 iš jų – dėl neblaivių vairuotojų kaltės (eismo dalyviai nenukentėjo).

Pavakarę Panevėžyje, J.Janonio gatvėje, į stovėjusio krovininio automobilio „Renault Premium“ puspriekabę atsitrenkė automobilis „Subaru Legacy“, vairuojamas 74 metų vyro, Vokietijos Federacinės Respublikos piliečio. Po įvykio žmogus nuvežtas į ligoninę.

Apie pusę aštuonių vakaro Panevėžyje, Klaipėdos gatvėje, iš prekybos centro aikštelės išvažiuodamas ir į dešinę sukdamas 31 metų vyro vairuojamas automobilis „Audi A6“ susidūrė su važiavusiu dviračiu. Nukentėjo juo važiavusi 56 metų moteris.

Apie šeštą vakaro Kėdainių rajone, Antežerių kaime, automobilį „Peugeot 307“ vairuodama 20 metų mergina lenkė arklio traukiamą vežimą, žvyrkelyje nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė automobilio, kuris nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Nukentėjusi jauna vairuotoja paguldyta į ligoninę.

Apie pusę aštuonių vakaro Šiaulių rajone, Naisiuose, Gėlės ir Bagdongirio gatvių sankryžoje, iš šalutinio kelio išvažiuodamas automobilis „Renault Megane Scénic“, vairuojamas 43-ejų vyro, nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu „Audi 80“, kurį vairavo 60 metų vyras. Nukentėjo pirmojo automobilio 34 metų keleivė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius