Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apsilankymas po tiltu tauragiškiui atsieis nuo 5 iki 10 tūkstančių litų

Krepšį su cigaretėmis, paliktą po Lietuvą ir Rusiją jungiančiu tiltu, paėmęs 20-metis gaus baudą nuo 5 iki 10 tūkst. Lt.
Pasieniečiai užšalusio Nemuno pakrantėje
Pasieniečiai užšalusio Nemuno pakrantėje / VSAT nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba praneša, kad pirmadienį apie 20 val. Pagėgių rinktinės pasieniečiai, budėdami Panemunės pasienio kontrolės punkto prieigose, po Karalienės Luizos tiltu per Nemuną sulaikė 20-metį Tauragės rajono gyventoją. Jis čia atėjo paimti krepčio, kurį numetė prieš tai iš Rusijos ėjęs, bet Lietuvos teritorijoje tikrinimo vietos nepriėjęs asmuo. Švystelėjęs krepšį į Lietuvos krantą, jis tiltu grįžo į Rusiją.

Krovinio pasiimti atėjęs ir jį į Lietuvos gilumą nešantis sulaikytasis neturėjo nei asmens tapatybę patvirtinančių dokumentų, nei pasieniečių leidimo būti Valstybės sienos apsaugos zonoje.

Krepšyje buvo 350 pakelių cigarečių „Bond Street Lights“ su Rusijos akcizo ženklais.

Dėl kontrabandos VSAT Pagėgių rinktinės Bardinų užkardos pasieniečiai jam pradėjo administracinę teiseną, o surinktą medžiagą perduos teismui. Tauragės rajono gyventojui gresia bauda nuo 5 iki 10 tūkst. Lt.

Be to, už Pasienio teisnio režimo taisyklių pažeidimą Bardinų užkardos pareigūnai kitoje administracinėje byloje tauragiškiui skirs įspėjimą arba baudą nuo 150 iki 300 Lt.

Po apklausos jis paleistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius