Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apsimetėlės apgavo neįgalių senukų porą

Senyvo amžiaus sunkių negalių kamuojama ukmergiškių pora nukentėjo nuo apsimetėlių ir prarado visas santaupas.
Centai
Centai / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 2 Neįgalumas Pinigai

Spalio 19 d. 12.30 val. į Ukmergėje, Vytauto g., gyvenančios N.Z. (gim. 1924 m.) namų duris paskambino dvi nepažįstamos moterys.

Duris atidarė ir nekviestas viešnias įleido regėjimo negalią turintis N.Z. vyras. Moterys prisistatė esančios Invalidų draugijos darbuotojos iš Vokietijos. Abi kalbėjo su ryškiu rusišku akcentu.

Jos sakė neva remiančios neįgaliuosius, todėl išėmusios 500 eurų juos padavė N.Z. ir tuo pat metu paprašė, kad ši joms duotų 200 litų grąžos. Šeimininkė paprašė vyro atnešti piniginę iš kito kambario. Išėmusi iš piniginės 200 litų moteris juos padavė viešnioms, tada viena iš jų dar ištraukė kailinius iš krepšio ir pasakė, kad juos dovanojanti. Po to apkabino senutę, pabučiavo ir atsisveikinusios abi išėjo.

N.Z. paėmė šalia ant sofos gulėjusią piniginę ir pamatė, kad ji tuščia. Senelių sutaupytų 10 700 litų joje nebebuvo.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariate dėl vagystės atliekamas ikiteisminis tyrimas.

Abi neįgalius senukus apvogusios moterys buvo maždaug 30 metų amžiaus, tamsaus gymio, juodais plaukais. Viena moteris buvo stambi, apie 170 cm ūgio, ilgais į kasą supintais plaukais. Ji vilkėjo baltą striukę, buvo užsidėjusi baltą kepurę.

Antroji – liekna, apie 175 cm ūgio, juodais trumpai kirptais plaukais, vilkėjo juodą striukę, buvo u-sidėjusi juodą kepuraitę, segėjo tamsų sijoną ir avėjo juodus ilgais aulais batus.

Policija prašo gyventojų, ypač kaimynų, pagalbos. Jeigu matėte taip apibūdintas moteris, prašome nedelsiant skambinti į policiją bendruoju pagalbos telefonu 112 arba (8 340) 60417 Kriminalinės policijos skyriaus viršininkei Ingai Malinauskienei. Bet kokia gyventojų suteikta informacija gali būti naudinga tyrimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius