Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apsirūkęs vilnietis paprašė policijos pagalbos: „Nežinau, kur pastačiau BMW“

„Žolės“ prisirūkęs 20 metų vaikinas nebežinojo, kur rasti automobilį, todėl į pagalbą pasikvietė policiją. Pareigūnus dėl neva dingusio automobilio išsikvietęs jaunuolis nustebino patrulius – buvo stipriai apsvaigęs, o kišenėje turėjo solidžias kanapių atsargas.
Įkalčiai: mobilusis ir kanapės
Įkalčiai: mobilusis ir kanapės / Vilniaus policijos nuotr.

Kovo 24 d. 3 val. 5 min. Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas gavo pranešimą, kad Vilniuje, Įsruties gatvėje, jaunuolis neranda savo BMW automobilio. Į atvykusius Patrulių rinktinės pareigūnus nerišlia kalba kreipėsi E.G., gimęs 1994 m.

Pasak jo, kovo 23 d. apie 20 val. automobiliu BMW 520 atvažiavo pas Pilaitėje gyvenančius draugus. Pasisvečiavęs, autobusu grįžo namo ir po kelių valandų susilaukė draugo skambučio, kad dingo Pilaitėje paliktas automobilis. Tuomet, iškvietęs taksi, vėl atvažiavo į Pilaitę ir, nerasdamas automobilio, kreipėsi telefonu 112.

E.G. kalbėjo nenuosekliai, atrodė apsvaigęs. Patikrinus paaiškėjo, kad jo minėtas BMW automobilis tą pačią dieną, 23.10 val. jau buvo sustabdytas Vilniuje, Smalinės gatvėje. Jį vairavo E.G. draugas, o jis pats sėdėjo šalia.

Automobilis nebuvo apdraustas privalomuoju draudimu, todėl surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas. E.G. pasigesto BMW Pilaitėje nebuvo rasta, o jam pačiam teko vykti aiškintis į policiją. Pristatytas į miesto Penktąjį policijos komisariatą jis prisipažino, kad laukdamas atvykstant iškviestos policijos rūkė „žolę“ (kanapes).

Apžiūros metu E. G. kišenėje rastas polietileninis maišelis su žalios spalvos augalinės kilmės medžiaga. Vaikinas pasakė, kad maišelyje yra apie 20 gramų kanapių. Maža to, paaiškėjo, kad jam yra skirta kardomoji priemonė – įpareigojimas būti namuose nuo 22 iki 6 val. Įvykio tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius