Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apsvaigęs nuo alkoholio teisių neturintis VW vairuotojas spruko nuo Tauragės policijos

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė dėl girtumo besipinančiomis kojomis sprunkantį beteisį vairuotoją.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tauragės apskrities VPK nuotr.

Pareigūnai ir Lietuvos policijos mokyklos kursantė, dirbdami pagal iš anksto nustatytą grafiką ir užtikrindami eismo saugumą bei viešąją tvarką, trečiadienį iš Operatyvaus valdymo skyriaus budėtojo gavo pranešimą, kad Tauragėje, Miško g., moteris matė, jog iš automobilio „Volkswagen Passat“ išlipo galimai neblaivus vairuotojas.

Nuvykę į vietą, pareigūnai pamatė minėtą automobilį, tačiau jo variklis buvo užgesintas, transporto priemonės niekas nevairavo. Vis dėlto pareigūnai nusprendė toli nenuvažiuoti ir stebėti situaciją. Kaip ir buvo tikėtasi, netrukus automobilis pradėjo judėti. Automobilis buvo stabdomas su įjungtais mėlynais ir raudonais švyturėliais, garsiniu signalu.

Taip pat sustoti buvo reikalauta ir per garsiakalbį, tačiau minėto automobilio vairuotojas nevykdė teisėtų policijos reikalavimų ir akivaizdžiai padidinęs greitį važiavo toliau. Bėglio kelionė buvo neilga, įsukęs į automobilių stovėjimo aikštelę, vairuotojas atsitrenkė į kitą ten stovintį automobilį „Volkswagen Golf“. Net ir tada vairuotojas neketino taip lengvai pasiduoti policijos pareigūnams – jis pasileido bėgti. Tiesa, įvykį matę liudininkai teigė, kad jo bėgimas priminė vaizdą iš sulėtinto kino filmo.

Vyras toli nenubėgo, susipynus kojoms pargriuvo. Pareigūnai netruko bėglį sulaikyti. 29 metų vyrui buvo nustatytas sunkus (2,55 prom. alkoholio) girtumas. Pareigūnams sunkiai sekėsi su juo susikalbėti. Nors sulaikant vyriškį, šis priešinosi pareigūnams vienam iš jų įkąsdamas į ranką, vis dėlto to vakaro kelionė bėgliui baigėsi areštinėje.

Vėliau policijos pareigūnams apžiūrint sulaikyto vyro automobilį, viduje, prie pavarų perjungimo svirties, pravertoje peleninėje, buvo aptiktas permatomas maišelis, kuriame buvo balti milteliai, kaip įtariama, narkotinė medžiaga.

Kartu su teisių vairuoti neturinčiu bėgliu į komisariatą buvo uždarytas ir jo bendrakeleivis, kuriam taip pat buvo nustatytas sunkus girtumas (2,66 prom. alkoholio).

Dėl pasipriešinimo policijos pareigūnui ir dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis Tauragės apskr. VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius