Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apsvaigusio vyro sulaikymas prie Vilniaus oro uosto – tarsi slapta policijos operacija

15min skaitytojas užfiksavo, kaip sostinės pakraštyje esančiame Rodūnios kelyje didelės policijos pajėgos sulaikė vieną iš pažiūros apsvaigusį vyrą. Tačiau jokios informacijos apie šią operaciją pareigūnai visuomenei nutarė neteikti.
Užfiksuotas sulaikymas
Užfiksuotas sulaikymas

Įvykio liudininku tapęs 15min skaitytojas Arūnas savo iliustruotą siužetą pavadino „Policijos operacija Vilniaus oro uosto prieigose.“

„2018 02 01 apie 21.00 val. priešais namą, esantį adresu Rodūnios kelyje 24, užfiksuoti kadrai. Vyko trijų policijos ekipažų operacija. Nuotraukoje matomas sulaikomas asmuo – numanoma, kad buvo apsvaigęs, nes sulaikymo metu vėmė ir buvo nugriuvęs“, – įspūdžiais pasidalijo įvykio liudininkas.

Vilnietis svarstė, kad šis sujudimas galbūt susijęs su Kirtimuose esančiu taboru.

Ar taip yra, belieka tik spėlioti – penktadienį Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyris jokios išsamesnės informacijos apie šį įvykį nesuteikė.

Policijos veiksmai, kuomet viešoje vietoje buvo sulaikyti įtariamieji, į 15min skaitytojų akiratį buvo patekę ir ketvirtadienį. Tuomet paaiškėjo, kad Kalvarijų gatvėje karštais pėdsakais pričiupti įtariamieji valstybinių numerių vagys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius