Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apvogė miegantį vyrą

Vilniaus miesto 1-asis apylinkės teismas nuteisė už vagystę anksčiau tris sykius teistą S.B. ir skyrė 7 mėnesių laisvės atėmimo bausmę.
Teismas
Teismas / Ramūno Danisevičiaus/Scanpix nuotr.

S.B. nuteistas už tai, kad turėdamas tikslą pagrobti svetimą turtą 2009 liepos 12 d. apie 19 val. autobusų stotelėje, esančioje Tuskulėnų g., Vilniuje, iš ant suoliuko miegančio nukentėjusiojo A.S. džinsinių kelnių priekinių kišenių pagrobė nukentėjusiajam priklausančius du mobiliuosius telefonus ir rankinį laikrodį „Tisot”, pagrobdamas svetimą 2400 Lt vertės turtą, teigiama pranešime spaudai.

Kaltinamasis S.B. tiek ikiteisminio bylos tyrimo metu, tiek apklaustas teisme savo kaltę pripažino visiškai, parodė, kad tą dieną pamatė vyriškį, miegantį autobusų stotelėje ant suoliuko, iš kišenių ištraukė ir pavogė 2 mobiliuosius telefonus bei laikrodį, tą patį vakarą su pagrobtais daiktais jį sulaikė policijos pareigūnai. Pavogti daiktai grąžinti nukentėjusiajam.

„Skiriant bausmę ir pasirenkant jos dydį atsižvelgtina į tai, kad padarytas apysunkis nusikaltimas, žalos nukentėjusysis nepatyrė, tačiau kaltinamasis jau 4 kartą yra nuteisiamas už nusikaltimus nuosavybei, iš ankstesnių bausmių išvadų nepadarė, nedirbo, vartojo narkotikus, todėl bausmės tikslai bus paskirti paskyrus kaltinamajam nors ir negriežtą, tačiau realią laisvės atėmimo bausmę“, – rašoma teismo nuosprendyje.

Nuteistasis buvo suimtas teismo salėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius