-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apvogtas Anykščių rajono savivaldybės tarybos narys Dainius Žiogelis

Anykščių rajone sulaikyti du įtariamieji. Teigiama, kad vagystė iš politiko būsto susijusi su automobilio „Audi“ gaudynėmis, per kurias policijai netgi teko šaudyti į padangas.
Dainius Žiogelis
Dainius Žiogelis / anyksta.lt nuotr.

Trečiadienį Policijos departamentas informuoja, kad vakar apie 10 val. 40 min. Anykščių r., Desiukiškio kaime, pastebėta, jog iš D.Ž. (gimusio 1974 m.) namo, išlaužus duris, pavogti įvairūs daiktai ir seifas, kuriame buvo lygiavamzdis medžioklinis šautuvas, graižtvinis šautuvas bei 25 šoviniai. Nuostolis nustatinėjamas.

Žiniasklaida skelbia, kad nukentėjusysis yra Anykščių rajono savivaldybės tarybos narys Dainius Žiogelis.

Interneto svetainės anyksta.lt duomenimis, įsibrovę į D.Žiogelio namus Desiukiškių kaime nusikaltėliai išsilupo seifą ir jį, įsidėję į automobilį, išsivežė. Taip pat pagrobtas D.Žiogeliui, kaip tarybos nariui, skirtas nešiojamasis kompiuteris.
Seife buvo du medžiokliniai šautuvai, šiek tiek pinigų ir juvelyrinių dirbinių. D.Žiogelis kalbėjo, kad jam ypač brangūs ginklai. „Vienas šautuvas yra mano krikštatėvio, kuris ir išmokė medžioti, dovana. Jam pažadėjau šautuvą išsaugoti. Neišsaugojau...“ – „Anykštai“ sakė D.Žiogelis.

Antrasis šautuvas, pagamintas 1930 metais, brangus ir kaip materialinis turtas.

Šiek tiek pavažiavę nusikaltėliai seifą atvėrė. Už 3 km nuo D.Žiogelio namų rastas tuščias išardytas seifas, išmesti jame buvę politiko dokumentai.

D.Žiogelio namas, kuriame jis gyvena tik keletą metų, apvogtas jau antrą kartą. Namą saugojo kito Tarybos nario Raimundo Razmislavičiaus firma UAB „Šerifai“. Signalizacija buvo įjungta. Tačiau D.Žiogelis apsaugininkų nekaltina. Iki Desiukiškių iš Anykščių 25 km, o nusikaltėliai politiko namuose („Šerifų“ duomenimis) praleido vos 4 minutes.

Manoma, kad tie patys asmenys antradienį apvogė (bandė apvogti) net tris namus. Prieš D.Žiogelio namą jie neva pasidarbavę Troškūnų seniūnijoje, o apvogę politiką jie neva išvažiavo į dar vieną vietą, kur buvo sučiupti policijos pareigūnų.

Anykščių policijos viršininko pavaduotoja Aušra Staškevičienė „Anykštai“ patvirtino, kad sulaikyti du asmenys, įtariami apvogę D.Žiogelį.

Trečiadienį 15min.lt rašė, kaip Anykščių rajone buvo šūviais stabdomas įtariamųjų vagių automobilis „Audi S8“.

Neoficialiai teigiama, kad sulaikytieji „Audi“ ekipažo nariai ir yra tie asmenys, kurie įtariami dėl vagystės iš politiko namų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius