-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aro“ pareigūnai Klaipėdoje sulaikė narkotikių prekeivį

Antiterorostinių operacijų rinktinės pareigūnų pagalbos uostamiesčio teisėsaugininkams prireikė sulaikant neteisėtu disponavimu narkotinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti, įtariamą asmenį. Klaipėdos centru važiavęs vyras buvo tiesiog ištrauktas iš savo BMW automobilio ir perduotas policijai. Jo bendras sulaikytas Klaipėdos rajone.
Narkotikų prekeivį Klaipėdos apylinkės teismas leido suimti porai mėnesių
Narkotikų prekeivį Klaipėdos apylinkės teismas leido suimti porai mėnesių / L. Sėlenienės nuotr.

Klaipėdiečių akivaizdoje „Aro“ pareigūnų judrioje uostamiesčio gatvėje sulaikytas vyras įtariamas disponavęs dideliu kiekiu narkotinių medžiagų. Penktadienį Klaipėdos apylinkės teismas turėtų apsispręsti dėl jo suėmimo ilgesniam laikui.

O štai dėl jo bendro teismas jau apsisprendė. Prokurorų prašymu, 39-erių metų įtariamasis suimtas porai mėnesių. Policija sulaikymo metu jo automobilyje rado, kaip įtariama, heroino. Narkotikų pėdsakai aptikti ir suimtojo namuose.

Iš staliaus algos įtariamasis tikino negalintis išlaikyti nepilnamečio sūnaus, tad prisidurdavo prekiaudamas narkotikais. 

Vyras gerai žinomas policijai. Jis tik kovo mėnesį išėjo iš įkalinimo įstaigos. Ten penkerius metus sėdėjo už narkotikų platinimą. Tai buvo jau antras jo teistumas. Ir šį kartą vyras neslėpė ėmęsis senojo verslo – prekybos narkotikais. Juos parduodant įtariamasis ir buvo demaskuotas. Klaipėdos rajone, Triušelių kaime vyras pardavė dozę heroino, o vos už poros valandų buvo sulaikytas.

Įtariamais prisipažino ne tik prekiavęs, o ir vartojęs narkotikus. Iš prekybos kvaišalais, esą, prisidurdavo prie staliaus algos. Jos, vyras tikino, neužtekdavo išlaikyti nepilnamečiui sūnui.

Bylą tiriantys pareigūnai prasitarė, kad netrukus gali būti susemta ir daugiau su ką tik suimtu įtariamuoju siejamų asmenų, įklimpusių į narkotikų prekybą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius