-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aštuoniolikmetis automobilius vogdavo pasivažinėjimui

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus (toliau - APGTS) pareigūnai sulaikė aštuoniolikmetį Jonavos gyventoją R.S., kuris įtariamas pavogęs mažiausiai tris automobilius.
Antrankiai
Antrankiai / Photos.com

Kaip informuoja Kauno apskrities VPK, ikiteisminis tyrimas dėl automobilio Mazda 323 vagystės buvo pradėtas dar praėjusių metų gruodį, kai ankstų gruodžio 6 d. rytą Kaune pavogtu automobiliu buvo padarytas eismo įvykis, kurio metu buvo sužaloti du žmonės.

Automobilį vairavęs asmuo ir kartu buvęs keleivis iš eismo įvykio vietos pabėgo ir slapstėsi. Tyrimą dėl eismo įvykio atlieka Jonavos r. PK.

Pirmadienį APGTS pareigūnai Jonavoje sulaikė šiuo nusikaltimu įtariamą du kartus teistą, niekur nedirbantį ir nesimokantį aštuoniolikmetį. Tyrimo metu nustatyta, kad po eismo įvykio jis pavogė dar du automobilius. Visi pavogti automobiliai buvo be signalizacijų, nedrausti, 15-17 metų senumo, jų vertė neviršijo 2 tūkstančių litų.

Pasak įtariamojo, vogtais automobiliais jis tiesiog pasivažinėdavo, po to palikdavo gatvėje, pasiėmęs magnetolą ar kitus automobiliuose rastus vertingesnius daiktus. Visi pavogti autmobiliai rasti.

Pareigūnai turi duomenų, kad šis asmuo galėjo vogti automobilius ne tik Kaune, bet ir Jonavoje, Kaišiadoryse, taip vogti iš automobilių ir vykdyti kitus turtinius nusikaltimus. Teismas įtariamąjam skyrė kardomąją priemonę – suėmimą 2 mėnesiams.

Tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius