Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aštuoniolikmetis ne tik pavogė automobilį, bet ir bandė bėgti nuo policijos pareigūnų

Antradienį apie 22 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Trakų rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus patrulių būrio pareigūnai gavo pranešimą, kad Vilniaus rajone, Liudvinavos kaime dideliu greičiu važinėja automobilis, kurio vairuotojas galbūt yra neblaivus.
Antrankiai
Antrankiai / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, nuvykę  į nurodytą vietą Šešėlių gatvėje patruliai sustabdė automobilį „VW Golf“. Paaiškėjo, kad automobilį vairavo 18 metų jaunuolis, gyvenantis Vokės kaime. Bendraudami su vairuotoju, pareigūnai pajuto nuo jo sklindantį alkoholio kvapą. Alkoholio kiekio matuoklis parodė 0,54 prom. girtumą. 

Paprašytas pateikti dokumentus, vairuotojas nepateikė nei vairuotojo pažymėjimo, nei transporto priemonės registracijos liudijimo, nei valstybinės techninės apžiūros, nei privalomosios civilinės atsakomybės draudimo dokumentų. Galiausiai, vairuotojas pareigūnams prisipažino, kad automobilį pavogė Vilniaus Lazdynų rajone.

Paprašytas išlipti iš automobilio, vairuotojas bandė bėgti. Patruliai pavijo jaunuolį ir, panaudoję kovinių imtynių veiksmus bei antrankius, sulaikė pažeidėją. Pirminės apžiūros metu jaunuolio kišenėse buvo rasta plaktukas, replės, atsuktuvai, medžio kaltas, peilis. Šie įrankiai, įtariama, buvo naudojami įsilaužiant į automobilį. Vairuotojas buvo pristatytas į policijos komisariatą, kur jam buvo surašytas administracinės teisės pažeidimo protokolas. 

Vogtas automobilis perduotas Vilniaus miesto 5-ojo policijos komisariato pareigūnams, kurie dėl  vagystė pradės ikiteisminį tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius