Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atokiame Panevėžio rajono žvyrkelyje aptiktas į melioracijos griovį įlėkęs BMW

Antradienį ryte Panevėžio policijos pareigūnus pasiekė informacija apie nuo kelio nuvažiavusį automobilį. Pranešėjas nurodė, kad transporto priemonė įkritusi į melioracijos griovį.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Iš Panevėžio į Subačių vedančiu žvyrkeliu važiavęs ir griovyje BMW aptikęs vairuotojas nurodė, kad prie automobilio žmonių nėra, tačiau matosi, jog transporto priemonę buvo bandoma ištempti.

Į įvykio vietą atvykęs kelių policijos ekipažas prie BMW jokių žmonių taip pat nerado. Kadangi incidentą sukėlęs vairuotojas apie įvykį pats nepranešė ir iš įvykio vietos pasišalino, policijos pareigūnai pradėjo tyrimą.

VIDEO: Melioracijos griovyje prie Panevėžio rastas BMW

Neatmetama galimybė, kad vairuotojas paspruko dėl to, jog neturėjo vairuotojo pažymėjimo ar buvo neblaivus. Manoma, kad transporto priemonė melioracijos griovyje galėjo įstrigti pirmadienio vakare ar naktį.

Greta BMW aptiktos ratų žymės išdavė apie tai, jog vairuotojas važiavo palei pat griovio pakraštį ir automobilis tiesiog nuslydo į vandenį. BMW buvo ištrauktas iš vandens ir nugabentas į policijos sulaikytų transporto priemonių saugojimo aikštelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius